Akun synttärit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä meinaatta kehittää ja lähettää postin kautta toimitukseen?

Kommentit (11)

Vierailija

Kyllä minä ajattelin sinne jonkun tuherruksen lähettää. Siinä Akun pitäisi varmaan olla sellainen "ei-ihmismäinen"... Eli ei sellainen kuin esimerkiksi galluun (galleriaan) lähettämäni Cyborg-Duck.

Ja mitä tuohon aikaiseen synttäri-touhuun tulee, niin uskoisin, että siihen vain valmistaudutaan ajoissa. Varmaan paljon hommaa sun muuta sellaista. Kyllähän Euroviisuihinkin valmistaudutaan aikans ajoissa.

Vierailija

Akun syntymäpäivistäkö puhut? No siinä tapauksessa en varmaan yhtään mitään. Siihen korttiin kun ei keksi mitä kirjoittaisi.

Vierailija

Jeps täällähän oli sama kysely,..elikkä aion osallistua mutten tiedä vielä missä muodossa.Piirros runo vaiko mikä..:D

Vierailija

Ajattelin piirtää itse jotain kivaa (ehkä) sinne kilpailuun. Ajattelin siihen keskelle Akun pään ja muualle sitten varmaan jotain toivotuksii ja runo...

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Akun synttäreiden kunniaksiko? En minäkään yhtään mitään, kuten niin moni muukin on jo sanonut. Eli en aio piirtää siihen onnittelukorttiin, mikä tuli Aku Ankan välissä. Mutta Aku Ankan syntymäpäivähän on vasta 9.6! Eikö niin? Minun mielestäni ainakin taitaa olla. Niin miten siitä sitten jo nyt huhtikuussa puhutaan, että "nyt on Akun syntymäpäivä"?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

nii onhan se vähä omituista et siitä nyt jo phutaa jos se on vasta 9.6. Ja voishan siihen korttinki jotain väsätä ihan huvin vuoki vaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat