Onko Don Rosa jäänyt eläkkeelle

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ihan niinkuin olisin lukenut jostain että on.

Kertokaa oma tietonne.

Kommentit (13)

Vierailija

Tuli melkein kyyneleet silmiin kun luin tuon buke44:jän tekstin (tosin se saatoi johtua hiekkapölystä sillä olen sille ihan hitsin allerginen heh!). Kumminkin, TOSI HARMI. :(

Vierailija

Moneen kertaanhan minäkin olen jo sanonut, että eläkkeellä on. Onhan se sanottu muutenkin jo monessa paikassa.

Vierailija

Lopetti, mutta tässä tekijöissä olisi ollut aivan pinnalla keskustelu nimeltään: "Onko Don Rosa vähentänyt piirtämistä?" Itsekin pistin sinne, että on lopettanut. Hän lopetti sen olikos se nyt kevällä 2008.

Mutta tämän topicin idea ei siinä mielessä ole kauhean järkevä, että jos kaikki pistävät tänne vain, että "On lopettanut" tai "Joo, lopettanut on", niin mitä järkeä tässä silloin on. Siksi yritän nyt vähän selventää asioita:

Kesäkuussa 2008 Rosa ilmoitti lopettaneensa Disney-sarjakuvien tekemisen. Ilmoitus oli odotettu, sillä Rosa ei ole piirtänyt uusia Disney-sarjakuvia vuoden 2005 jälkeen ja oli jo sitä ennen vähentänyt niiden tekemistä entiseen verrattuna. Lopettamisen syiksi Rosa kertoi palkkakiistan julkaisijan kanssa, vakavan silmäsairautensa sekä jatkuvat ongelmat tekijänoikeuksien ja lisenssimaksujen kanssa.

Noin, nyt tähän topicciin ei kannata laittaa vastauksesi yllä mainittuja vaan tuossa on kaikki tieto mitä pystyy nykyhetkenä kaivamaan mistään.

Vierailija

kyllä Don jäi eläkkeelle anteeksi etten voi kirjoittaa nyt pidempää viestiä kun nämä sivut menevät kiinni nyt. Hyvää yötä! <33

Vierailija

Don Rosa lopetti Ankkojen piirtämisen ja käsikirjoittamisen vuoden 2008 kesällä. Hänen viimeinen tarinansa oli White Agony Creekin vanki ja viimeiset työnsä olivat Roopen juhlakeräilykuvat, jotka julkaistiin Aku Ankassa vuonna 2007. Syyksi eläkkeelle jäämiseksi hän ilmoitti palkkakiistan julkaisijan kanssa, vakavan silmäsairautensa sekä jatkuvat ongelmat tekijänoikeuksien ja lisenssimaksujen kanssa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat