Hannu vai Mikki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kummasta pidät enemmän. Minä Hannusta koska mikki on rasittava.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

kummatkin on ärsyttäviä mikkin tarinat arvaa ennalta ja hannun tarinoissa on aina sama kaava mutta mikki on useimmin sarjiksissa joten mikki on ärsyttävimmistä parempi

Vierailija

Hannu ehdottomasti. Mikki- tarinat ovat rasittavia, ja Mikki on omahyväinen ääliö (oma mielipiteeni, siis). Hannu- tarinoita on hauska lukea vaikken pidä Hannusta hahmona niin hirveästi. :)

Vierailija

Mikki on parempi kuin Hannu, koska Hannu- tarinoissa puuttuu jännitys ja tarinat ovat muutenkin usein ennalta arvattavissa. Hannu muutenkin ottaa pannun iankaikkisella kerkumisellaan ja pöyheilyllään. No, on Mikkikin nykyään jossain tarinoissa liian oma hyväinen tyyppi ja pitää itseään parempana, mutta on hän mielestäni parempi kuin Hannu.

Vierailija

siis mikki vs hannu helppo homma nimittäin tasa peli ja melkein sama juttu kuin benjaminilla elikä mikin seikkailuissa aina samat kaavat ja hannu taas on niin yksitoikkoinen että arvaa mitä tapahtuu hmmm.....

Vierailija

Molemmissa on omat huonot ja hyvät puolet, molemmat kuuluu Akkarin sisältöön,

Hannu on ylionnekas ja laiskanleuhka, ja ainainen kilpailija Akulle Iineksen suosiosta.Hannun tarinoita on kuitenkin ihan hauska lukea, vaikka onkin sivuhenkilö Akussa.

Mikki, Mikin päteminen ja nokkeluus joskus ärsyttää, mutta Mikin tarinoita on myös ihan menettelevää lukea. Kallistun kuitenkin Hannun puoleen, vaikka ei Mikki niin ärsis ole, Mikki-tarinoissa harvoin on Aku.

Vierailija

Hmm... aika paha. Koska pidän kummastakin, en osaa kunnolla sanoa, kumpi on parempi. Mikki on hauska hänen oveluutensa takia, ja Hannu on vain hauska.

No, mielipiteeni on, että he ovat yhtä hyviä.

Vierailija

samppa kirjoitti:Hmm... aika paha. Koska pidän kummastakin, en osaa kunnolla sanoa, kumpi on parempi. Mikki on hauska hänen oveluutensa takia, ja Hannu on vain hauska.<br />

No, mielipiteeni on, että he ovat yhtä hyviä.

Minulla menee vähän päinvastoin, eli en pidä kummastakaan, ja nyt pitäisi päättää kumpi on parempi.

Hannu on ehkä se parempi minun mielestäni, koska en vain löydä Mikistä ja Mikki-tarinoista niin paljon hyviä puolia kuin Hannu-tarinoista ja Hannusta. Hannu-tarinat ovat parempia, koska niissä esiintyy useammin muita parempia hahmoja kuten Aku.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat