Paras auto-äänestys

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Eli siis äänestetään parasta autoa. Minä olen kirjuri, ja merkitsen tilastot ylös. Voittaja-auto on se, joka on kerännyt eniten ääniä ensi kuun, eli toukokuun loppuunmennessä. Eli äänestysaikaa on 30.5.2009 asti. Minun ääneni menee autolle: Saab 9-5.

Kommentit (7)

Vierailija

Tämä kävisi jollain AUTO aiheisella sivustolla, tämä on AKU aiheinen sivusto, jonka pulinat osio on tarkoitettu kaikesta mahdollisesta keskustelemiseen, joten laitetaan yksi auto topicki, johon tulee kaikki mahdollinen autoista, äänestykset mukaanlukien sitten toinen topic on esim peli topic johon tulee kaikki peleistä ja niin edespäin.

Vierailija

Sitäpaitsi tää on mahdoton kilpailu kun autoja on tuhansia, hyvä jos joku auto saa edes kaks ääntä. Tuskinpa joku muu valitsis BMW M3 Coupen...

Vierailija

No minä tein tämän 'Auto-topic'in. Sielä on sallittu puhua kaikesta autoihin liittyvää. Autojahan on maailmassa satoja, tuhansia, miljoonia. No voin kuitenkin äänestää Dodge Viperiä maailman paras urheiluauto.

Rela

Vierailija

Etkö huomannut ankkaetsivä, että tuossa olisi Pulinoiden etusivulla ollut jo valmiiksi Auto-topic. Tämän äänestyksen olisi voinut suorittaa ihan hyvin sielläkin. Ei liene nimittäin kiellettyä siinä topicissa äänestää parasta autoa?! :(

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No, nyt on kuitenkin tämä keskustelu tänne laitettu, joten hmm... no ainakin pidän listaa autoäänestyksestä, tulos tällä hetkellä:

Saab 9-5: 1 ääni

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat