Mitä ostaisit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä ostaisit jos saisit yhtäkkiä haltuusi biljoona kvadritriljoona fantastriljoonaa?

Minä ehkä luksusmökin järven rannalta ja kannettavan tietsikan, mitä sinä?

Kommentit (14)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No eihän sitä heti tarvitsisi mitään ostaa, pistäisin muutaman kvadtriljoonan varmaan säästöön. Ainakin ostaisin jonkun hienon auton, hienon talon, ym...Matkalle lähtisin myös varmaan ainakin USA:aan.

Vierailija

hmm... vaikea sanoa. Ostaisin ainakin mökin jostain järven rannalta auton uuden tieto-koneen omaan huoneeseen. Laittaisin pari kvadriljoonaa säästöön kaikki aku ankka julkaisut. Mäyssyä parilla satasella niitä vois aina välillä mutustella. Ja kania vois harkita. Ja matkalle lähdettäisi Thaimaaseen. Voishan sitä pari tonnii antaa äitille ja iskälle. Voishan sitä jonkun bändin keikalle harkita menevänsä. Ja muute ostaisin XBox360 ja pari pelii. Uuden telsun meijän kotiin (meil on ihan romu telkku) omaan huoneeseen kanssa telkkeri. Ostaisin uuden sählymailan. Jääkiekko mailaksi ostaisin Warriorin kompparin.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ostaisin muutaman hehtaaria maata jostain autiomaasta ja rakennuttaisin sinne mökin, ostaisin monta autoa (saabeja ja volkkareita, tietysti), oman linja-auto-yrityksen, johon parisataa bussia, pistäisin muutaman kymmentä miljoonaa hyväntekeväisyyteen, ostaisin talonrakennusyhtiön, ja rakennuttaisin 32 kerroksen kerrostalon, ja siihen viereen muutaman 6-kerroksisen, kiertäisin maailman kymmenen kertaa ympäri, ostasin kaikki aku ankka-julkaisut, ostaisin ison, kymmenen hehtaarin tontin, ja rakennuttaisin siihen 700 neliön omakotitalon, kolmikerroksisen, tottakai, siihen viereen 400 neliön autotallin, ja 53 neliän huvilan takapihalle, 25 neliön leikkimökin, 19 metrisen, 2,60 metriä leveän linja-auton, jossa on 73 paikkaa. Sitten ostaisin elokuvateaterin, jotta näisin kaikki lastenelokuvat jotka tulee, ja puolittaisin pääsylippujen hinnat. Sitten korjaisin kaikki Suomen tiet, talot, liikennemerkit, puistot, kadut, autot, liikennevalot, sun muut, ja vielä lopuksi panisin muutaman hyperbiljardin pankkiin kasvamaan korkoa. :D

Vierailija

Ostaisin jonkun suuryrityksen Nykistä ja ryhtyisin yrittäjäksi vaikka en olekkaan täysi-ikäinen. Ja sit 5 koiraa hyörimään ympärille.Kalliit kameravarusteet.thaimaasta lomamökin ja oman talon New Yorkista ja sit kiertelisin ympäri maailmaa.

Vierailija

1:antaisin siitä ensin pikkasen perheelleni ja sukulaisilleni.

2:ostaisin meille ison omakotitalon tallin läheltä.

3:ostaisin hevosen jota sitten pitäisin tallilla.

4:ostaisin Lacosten touch of pink hajuveden.

5:ostaisin paljon kenkiä.

6:kaiken muun tuhlaisin vaatteisiin, laukkuahin,kynsilakkoihin,hevosen ruokintaan,ja lähtisin nykiin, L.A:han ja Californiaan matkalle´perheen kaa.:P

Vierailija

Minä rakennuttaisin oman talon keskelle Helsinkii ( vaik meiän nykyinen talo riittäis ), ostaisin m.m. BMW:n ja muutaman vaatebrändin (nii et sais uusii autoj ja vaatteit ja hajuvettä et.c.), hyväntekeväisyyteen suuri osa ja sukulaisille rahaa. Ylijääneistä rahoista pistäisin melkei kaiken säästöön omaan rahasäiliööni.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat