Kolmen caballeron paluu ja muita Don Rosan parhaita

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tuli tuolla Kvaakissa vastaan tämmöinen,joten päätin tehdä siitä aiheen tänne. Eli Kolmen caballeron paluu ja muita Don Rosan parhaita ilmestyy 18. Syyskuuta tänä vuonna. Tässä virallinen esittely:

Uuden Don Rosa -kirjan valovoimaiset pääesiintyjät ovat Kolme caballeroa -elokuvasta tutut veijarit: José Carioca Brasiliasta, Panchito Pistoles Meksikosta ja Aku Ankka Ankkalinnasta. Vuonna 1944 ensi-iltansa saanut Disneyn seitsemäs animaatioelokuva on innoittanut Rosan tekemään peräti kaksi pitkää sarjakuvatarinaa - Kolmen caballeron paluu ja Seitsemän (miinus neljä) rohkeata caballeroa - jotka molemmat nähdään tässä teoksessa. Nämä kaksi tarinaa ovat ainoita ankkasarjakuvia, joissa Don Rosa on astunut suuren esikuvansa Carl Barksin luoman ankkauniversumin ulkopuolelle - ja tuloksia pidetään yleisesti erittäin onnistuneina. Rosan mielikuvitus ja kertojantaidot saavat caballero-kolmikon elämään hienosti myös sarjakuvassa. Vauhdikkaiden juonenkäänteiden ja hervottoman huulenheiton yhdistelmä toimii kuin sombrerollinen meksikolaisia hyppypapuja!

Caballero-sarjojen lisäksi kirja pitää sisällään muiden muassa sellaiset ehdottomat Rosa-klassikot kuin Ankkalinnan pillipiipari, Talon kokoinen vastustaja ja Ensimmäinen keksintö. 176 sivua.

Itse aion ainakin ostaa heti, kun tulee kauppoihin. Mitä mieltä muut olette?

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Ihanaa! Varmasti ostan, tai sitten toivon syntymä- tai joululahjaksi. Aivan mahtavaa! Minulla on Rosan aikaisemmatkin kirjat, joten totta kai se on pakko saada!!! :D

Vierailija

Taitaa tulla ostettua. En ole lukenut noista Rosa tarinoista melkein mitään! Jos en osta, se menee ehdottomasti joululahja listalle.

Vierailija

djlordi kirjoitti:En osta, vaikka varmaan hyviä tarinoita sisältää. Varmaan lainaan sitten kirjastosta. En ole niin suuri Rosa-fani.

En minäkään.Kirjastosta on ehkä järkevämpi lainata semmone koska jos ei ole varma onko se hyvä.

Vierailija

Kirja taitaa mennä kyllä joululahjalistalle sitten marras-joulukuussa. En näet taida itse ostaa, kun se uusi kovakantis-sarjakin alkaa syksyllä. Nimi oli joku Ankkojen historia tai jokin sen tapainen.

Vierailija

kisumisu98 kirjoitti:Riippuu onko silloin rahaa. Kiitos vaan vinkistä! Tulisikohan Rosa juhlistamaan kirjaansa tänne Suomeen? Toivottavasti.

Se olisi oikein mukavaa, saisin muihinkin Rosan kirjoihini singeeraukset, parista puuttuu vielä...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat