kenestä koulu päiviä olisi lyhentää että voi päästä lukemaan akkaria

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

no olis se ihan kiva,mutta pitää käydä sitä kouluakin että oppii;)

Kommentit (12)

Vierailija

Joskus kyllä tuntuu siltä,että koulupäiviä olisi syytä lyhentää, kun ei millään jaksaisi opiskella, mutta onneksi 11 päivän päästä alkaa kesäloma...

Vierailija

Koulu, hyvät ihmiset, on meidän omaksi parhaaksemme!

Minua käy sääliksi. Ihmiset ympäri maailmaa eivät pääse kouluun, koska he asuvat köyhässä maassa tai he itse ovat köyhiä. Yleensä näissä maissa koulu on maksullista.

Entä Suomessa? Me saamme ilmaisen koulunkäynnin (Joka kustannetaan kylläkin veroilla), ilmaisen kouluruoan ja erityisopetusta, jos oppilas on jälkeenjäänyt muista tai hidas oppimaan.

Miettikääpäs nyt, kannattaako marista siitä, että koulupäivät ovat liian pitkiä?

Vierailija

Jäätelö kirjoitti:koulupäiviä vois muutenki lyhentää

Oon ihan samaa mieltä Jäätelön kanssa. vaikka joka päivä vaan 3 tuntia kouluu, sillon olis kivaa.

Vierailija

iines 221 kirjoitti:

Jäätelö kirjoitti:koulupäiviä vois muutenki lyhentää

Oon ihan samaa mieltä Jäätelön kanssa. vaikka joka päivä vaan 3 tuntia kouluu, sillon olis kivaa.

Mutta jos koulupäivät olisivat noin lyhyitä, et ehtisi oppia mitään tai joutuisit ottamaan hirveästi läksyjä, että kokeet ehtivät olla! Päiväkodissa ja eskarissa ja 1. luokallakin oli jo lyhyitä päiviä, koska silloin oli vielä tääppi. Vanhempana on enemmän vaikeita opittavia asioita, joten täytyy niitä tuntejakin olla. Ja Suomessa on vielä oppimisvelvollisuuskin, eli on velvollisuus oppia. Ei ole siis pakko käydä koulussa, vaan voi opetella kaikki jutut kotona ja mennä tekemään kokeet kouluun. Kyllä tuntimäärään on aina joku syy, ei kaikki voi aina olla vaan kivaa. On elämässä muutakin kivaa kuin lyhyet koulupäivät.

Tuon selostuksen perusteella olen siis sitä mieltä, ettei koulupäiviä pitäisi lyhentää - etenkään vain sen takia, että pääsee lukemaan Akkaria. Tosin muutaman tunnin voisi ehkä poistaa parista päivästä... ; D

Vierailija

no siihen hän on satoja syitä et koulu päivä pitäis lyhentää.mut ei mun mielestä oikein tosta syystä kerkeen musta kyl aku ankkaa lukee vaikka koulu päivää ei lyhennettäs.

Vierailija

Ei todellakaan mun mielest aika typerä kysymys ja luulen et enemmistö on mun puolella täss kysymyksess. Toiseen kysymykseen vastaan et meill on nyt sopivia koulupäiviä (8.30-14.55)

Vierailija

Juuri näin. Itselläni kylläkin on eräs harrastus, jonka harjoitukset ovat joka päivä. Yleensä minulle jää kunnollista vapaa-aikaa päivässä noin 1-2 tuntia.

Vierailija

No minulla ei ainakaan tälle viikolle tarvitsisi sillä olen ollut tiistaista asti kuumeessa. Maanantai oli tällä viikolla ainoa päivä jolloin olin koulussa.

Vierailija

kyllähän sitä akua silti ehtii lukea. koulua pitäisi käydä muutama vuosi pidempään jos päivät olisi lyhyempiä ja se ei todellakaan houkuttele.. ja jos ajatellaan vaikka että koulu loppuu kolmelta, olet esim. puoli neljä kotona ja syöt varmaan jotain ja teet läksyt, noniin, nyt kello on puoli viisi, jos sinulla ei ole harrastuksia ja menet esim. kymmeneltä nukkumaan niin aikaan aku ankan lukemiseen on viisi ja puoli tuntia, luulis riittävän...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat