kuinka vietät vappusi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

olen kai mökillä, kalastelen ja luen pari akkaria;)

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

En nyt tiedä... Nassutan namia, niin eiköhän se siitä. ;D Koulun Wappukarnevaaleissa aion olla Sonic the hedgehog >: ] (olen ikuinen "Sonicittaja").

Vierailija

Aku Ankan taskukirja kirjoitti:En nyt tiedä... Nassutan namia, niin eiköhän se siitä. ;D Koulun Wappukarnevaaleissa aion olla Sonic the hedgehog >:] (olen ikuinen "Sonicittaja").

Mäkin pelasin ennen Soniccia ja sain 1 kentän 1 "radan" läpi 25,02 sekunnis. Ainakin vappuna tulee simaa juotua.

Vierailija

Noh, hengaan meiän luokkalaisten tyttöjen ja poikien kans kaupungilla, käyn vappudiskossa ja juon simaa.;D Ehkä kerkeän lukea pari Akuakin.^^p

Vierailija

Oon kotona vaan juon simaa ja meen syömään perheeni kanssa perinteisen vappulounaan.:)

Jippii!!! Huomenna on koulun vappujuhla ja pistän sinne sellasen peruukin. Meijän luokalla on yks poika joka meinaa pukeutua tytöks. Jos se on totta (ja varmaan onkin) niin kyllä tulee olemaan kavereitten kanssa hauskaa. Se poika laittais päällensä vaaleen ja pitkän minkälie prinsessaperuukin, hameen ja korkokengät. Heh!!!

Vierailija

Luultavasti olen kotona, mutta ehkä ja toivottavasti menen kaverin luo ja kaikkea sellaista. Simaa ei ainakaan kotona tule juotua koska meille ei sitä paljon ikinä osteta, en kyllä tiedä miksei..? Sitten varmaan lueskelen kirjoja/akuja ja sellaista. Toivottavasti vain tlee lämmin ilma =)

Vierailija

aadeezet kirjoitti:Kotona varmaan.

Kappas kopioni, kauanko olit porttarilla?

WAPPUUN...aion syödä itsetehtyjä munkkeja ja juoda omatekemää simaa, vappurelettä koristeena ja ehkäpä vappumarkkinoilla käyn sekä saa nähdä mitä muuta.

Vierailija

mä ainakin käyn tivolissa ja räjäytän paukkuserpentiinillä jotain leluautoa mikä on uudenvuodenjäljiltäaikamäsä

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat