Mitä kirjoi luette??????????

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä kirjoi luette? Vai lukeeko kukaan enää kirjoja? Mä oon ainaki kunnon lukutoukka! Viimesimpii kirjoi mitä oon ukenu: Lierolan kronikka osa 1, Kapteeni sinikarhun 13 ja 1/2 elämää (se on just paras!), Salamavaras, ja Harry Potterit on tietty sairaan hyvii!! Oon lukenu ne kaikki!

Kommentit (6)

Vierailija

Viimesimpii kirjoi mitä oon ukenu: Lierolan kronikka osa 1, Kapteeni sinikarhun 13 ja 1/2 elämää (se on just paras!), Salamavaras, ja Harry Potterit on tietty sairaan hyvii!!

Niin on!!! Siis Potterit. Ne on lievästi sanottuina MAHTAVIA!!!

Oon lukenu ne kaikki kaksi kertaa ja vitosen 13 kertaa koska omistan sen.

Käyn myös Potterien fanisivuilla.

Vierailija

Luen enimmäkseen fantasiakirjoja. Pidän erityisesti Cornelia Funken kirjoista, Harry Pottereista ja Everworld-sarjasta. Myös Narnian tarinat ovat todella hyviä.

Vierailija

Harmi, kun melkein kukaan ei oo kirjoittanut tänne!!! :( Mut mä oon lukenut Jim Bentonin Rakas Nuijapäiväkirjani, miksen ole muualla? ja Merja Jalon Itketyssuon armoilla, ja loppua ei näy...

Vierailija

En lue oikeastaan kamalasti kirjoja, tosin ennen luin melko paljon. Narniat ovat ihan hyviä, ja tällä hetkellä luen Tuulen viemää. Omasta mielestäni olisi hienoa, jos luettaisi enemmän, koska kirjat jättävät paljon enemmän tilaa mielikuvitukselle kuin esim. elokuvat.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat