Mitä te keräätte?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Ite kerään kärppienpelaajien-nimmareita.

Sivut

Kommentit (19)

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Keräily on varsin hyvä aihe topicille, mutta tukevampi alustus olisi lisännyt mahdollisuutta pidempiin ja parempiin vastauksiin.

Olen luonteeltani vähän tällainen hamsteri. Meinaan kerätä vähän kaikenlaista, ja pikkuinen huoneeni pursuaakin aika kiitettävästi. Tässäpä oma paljastukseni, saattaa olla osin vähän yllättäväkin..: P

Ala-asteella keräsin kaikkea turhaa. Yksi vakkareistani oli pyyhekumit, omistan edelleen kymmenittäin täysin iskemättömiä yksilöitä. Onneksi eivät olleet kalliita, nyt itkettäisi.. Keräsin myös gogoja (penaalillinen tallella: D), tarroja (erityisesti Nalle Puh -kokoelmani on kateutta herättävän laaja) sekä Pokemon-kortteja. Näitä on tallella melko tarkasti sanoen viiden sentin nippu. Keräsin erityisesti niitä kauneimpia kuvakortteja, en niinkään niitä pelaamiseen tarkoitettuja sinitaustaisia. En välittänyt koskaan niiden "paremmuudesta" tai niillä pelaamisesta, kunhan keräsin. Airsoft-kuuliin minulla oli jossain vaiheessa pakkomielle, en voinut olla keräämättä niitä. Sinisiä ja valkoisia en vaivautunut poimimaan (paljoa..), sen sijaan tummansinisiä, kiiltäviä keltaisia, pinkkejä ja muita erikoisvärejä en voinut ohittaa. Kauhukseni löysin pari päivää sitten kaksi kauniin tummanpunaista, ja ennen kun huomasin, ne olivat taskussani. Uskottelen itselleni, että tarvitsen ne johonkin pieneen näpertelyprojektiini.

Nykyään en keräile samalla tavalla (=pakonomaisesti:'D) roinaa kuin nuorempana, mutta mihinkän sitä juovistaan tiikerikään pääsee. Järkyttävin keräilykohteeni on sähköhammasharjojen merkkirinkulat. Omistan jopa tummanpunaisen ja violetin:'DD En tee niillä yhtään mitään, mutta kohde on sopivan pieni ja ilmainen, eli jos saan keräilynhimoni pidettyä tällä aisoissa, hyvä niin. Lenkkeillessäni keräilen pulloja koirien tassut ja rahatilanteeni turvatakseni. Tavallaan keräilen kyllä myös Aku Ankkaa, samoin musaa koneelleni.

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ankka19 kirjoitti:häh miks toi ei oo keräilyissä

Kaikki muut foorumin alueet käsittelevät Disney-aiheita, paitsi Pulinat.

Pulinoihin kuuluu kaikki ei-Disney-aiheinen.

Siksi.

Vierailija

minä kerään aku ankkoja ja kaikkea aku ankkaan liittyvää ja kolikoita,jääkiekko kortteja ja jonkin verran postimerkkejä.

Vierailija

Aku Ankkojen lisäksi kerään mm. Kaikenlaisia sarjakuvakirjoja kuten Piko & Fantasio, Niilo Pielinen, Asterix, Lucky luke, Lassi ja Leevi, Jere, Baby blues ja Viivi & Wagner, sitten kerään vielä erikoisia kiviä joista kolme sisältävät kultaa, ja harvinaisia rahoja. Siinä olivat ne joita keräilen eniten heti Aku Ankkojen jälkeen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat