Onko Leevi and the leavings hyvä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minun suosikki bändi!!!!

Parhaita biisejä tässä:

Vasara ja nauloja, Teuvo maanteiden kuningas, ja vaikka mitä muita. Eikä ole kauhean vanhakaan (aloitti vuonna 1978 lopetti 2003 bändin säveltäjä,laulaja ja kitaransoittaja Gösta Sundqvistin kuoltua)

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Todellakin harmi kun Gösta kuoli oli Suomen ja koko maailman paras laulaja/säveltäjä/kitaransoittaja Lepää rauhassa Gösta Sundqist.

Vierailija

On se aika hyvä.Kuten Hämäyksen hurrikaani sanoikin tulee minullekkin jotain muistoja mieleen,kuten Teuvo maanteiden kuninkaasta tulee mieleen minun pyörällä ajo harjoittelu.

T:megaduck

Vierailija

Joo.kuuluu minunkin suosikkeihin.Hyviä kappaleita on monta,ja tarttuva kertosäe on myös laulussa Laura Jenna Elli Noora Alexsandra Camilla Jurvanen!

Jos täytyy paras biisi sanoa,niin Teuvo ja Onnelliset.Myös Rintintin on hyvä! ym

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On hyvä yhtye. Hyviä kappaleita on Vasara ja nauloja ja Teuvo Mannteiden kuningas. Hyviä ovat myös Pohjois-karjala, Rin Tin tin ja monet muut... Harmi kun laulaja kuoli:(

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Totta kai se on hyvä! Toiseksi para bändi ikinä, vain Eppu Normaali menee ohi. Harmi kyllä, kun Göde kuoli, olisi varmasti tullut vielä monia hyviä biisejä.

Parhaita biisejä on minun mielestä ehdottomasti: Vasterås, sydän etsii kodin itselleen, Pohjois-Karjala, Joulukertmus, Kaupungin tavoitelluin remonttimies, Elämän meno, Sunnuntaiksi san Fransiskoon, Amalia, Kyllikki, Sika joka osasi lentää, Muotitietoinen, Kyyhkynen ja Kyyköäärme, Tikapuut taivaaseen, ja vielä vaikka kuinka moni muukin! Mahtava on/oli tuo yhtye.

Missä kappaleessa on teijän mielestä muuten hauskoin kertosäe? Minusta siinä voiton vie Tikapuut taivaaseen-kappale.

Sami-96

Vierailija

Leevi and the leavings on Suomen paras bändi!

-----------------------

tätäkin viestiä muokkasi ' vanha kunnon RELA '

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:Totta kai se on hyvä! Toiseksi para bändi ikinä, vain Eppu Normaali menee ohi. Harmi kyllä, kun Göde kuoli, olisi varmasti tullut vielä monia hyviä biisejä. <br />

Parhaita biisejä on minun mielestä ehdottomasti: Vasterås, sydän etsii kodin itselleen, Pohjois-Karjala, Joulukertmus, Kaupungin tavoitelluin remonttimies, Elämän meno, Sunnuntaiksi san Fransiskoon, Amalia, Kyllikki, Sika joka osasi lentää, Muotitietoinen, Kyyhkynen ja Kyyköäärme, Tikapuut taivaaseen, ja vielä vaikka kuinka moni muukin! Mahtava on/oli tuo yhtye. <br />

Missä kappaleessa on teijän mielestä muuten hauskoin kertosäe? Minusta siinä voiton vie Tikapuut taivaaseen-kappale.<br />

Sami-96

Kyllähän se on ihan mukava yhtye. Perusrokkia jossa on hauskat sanat. Myös Poika nimeltä Päivi ja Sopivasti lihava -kappaleet ovat hyviä. Kuten myös muut Samin kertomat kappaleet.

Hyvä kertosäe on laulussa, jonka nimeä en muista, mutta siinä lauletaan tyylin: "On mulla stereot, televisio, mikroaaltouuni ja videolaite". Harmi kun iskä on viemässä viljakuormaa, sillä hän muistaisi mikä kappale on kyseessä, silä hän pitää Leevi and the Leavingseista.

Vierailija

Ihmettelen vieläkin sitä että miksi Leavingsillä Ei ollut kun muutama keikka. Tietäiskö joku teistä syynkin siihen?

t. vanha kunnon

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat