Mitalli kadoksissa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Syy voi olla järin yksinkertainen. Jos aiheesi Akupediaan on ollut pelkkä spämmiä, poistaa Ylläpito koko artikkelin. Ja eihän siitä saa mitalia. Ja jos ne ottaa mitalin pois, joutuvat ne ottaa pois myös merkinnnän, että olet kirjoittanut sinne ollenkaan. Toivottavasti tämä tieto auttoi.

Sami-96

Kommentit (4)

Vierailija

Miten voi olla mahdollista,että yksi mitalli on hävinnyt ja se näyttää, että en olisi edes kirjoittanut Akupediaan, vaikka olen. Vastatkaa.

Vierailija

Tämä kuuluu Aku-Ankan nettisivut osioon ja joku kirjoitti Hannah Montana sarjasta TÄNNE sehän kuuluu noihin sarjoihin! se on DISNEYN ohjelma!

Vierailija

Syy voi olla järin yksinkertainen. Jos aiheesi Akupediaan on ollut pelkkä spämmiä, poistaa Ylläpito koko artikkelin. Ja eihän siitä saa mitalia. Ja jos ne ottaa mitalin pois, joutuvat ne ottaa pois myös merkinnnän, että olet kirjoittanut sinne ollenkaan. Toivottavasti tämä tieto auttoi

Vierailija

agentti nuuska(ei vaan MINÄ)kirjotin:Syy voi olla järin yksinkertainen. Jos aiheesi Akupediaan on ollut pelkkä spämmiä, poistaa Ylläpito koko artikkelin. Ja eihän siitä saa mitalia. Ja jos ne ottaa mitalin pois, joutuvat ne ottaa pois myös merkinnnän, että olet kirjoittanut sinne ollenkaan. Toivottavasti tämä tieto auttoi

Voi kuinka ovelaa onkaan suoraan kopioida koko viesti. Foorumilla on tarkoitus jakaa mielipiteitä toisten kanssa, siis miksi kopioida toisen mielipide, ja väittää että olisi sen itse kirjoittanut? Koska en nyt kumminkaan usko, että kirjoitit aivan samalla tavalla. Minun kirjoitustyylini kumminkin tunnistaa.

Sami-96

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat