Kokeet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Puhutaan kokeista ja numeroista.Esim:Mikä on yleis-numerosi,mulla 5.

Kommentit (3)

Vierailija

Väliarvioinnin keskiarvo oli tasan 9 (mikäli henkilöön, joka sen laski, on luottamusta). Syksyllä meni kokeet paremmin, 9-10. Nykyään on vähän pudonnut, 8-10. Kerran tuli hissasta 7-, jäi kirjat kouluun, eikä voinut lukea - arvatkaa vaan, kuinka turhautunut olin. FyKen ja enkun kokeesta olen saanut 10. Ja karttakokeesta syksyllä myös. Ei tämä ollut mitään pröystäilyä sitten, kerroinpahan vaan.

//Kokeiden numeroistakin voi keskustella koulu-topicissa!

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/11291/koulu

~Hidis

Vierailija

Voijee, mikä keskustelu... -.-

Mulla oli välitodistuksessa keskiarvo 9, jos nyt välttämättä haluat tietää...:)

Vierailija

Mun todistus on sellanen, et kaikki lukuaineet, eli matikka, enkku, bilsa ja tollaset on 9... ja kuvis. Muut kolme 8... Käytös on 10.

Oon tosi hyvä koulus, tänä vuonna ei oo yhtään unohdusta tullu... :)

Kokeista saan usein 10, 10- tai 9½. Just vähän aikaa sitten tuli neljä 10- ja yksi 10. En sit koita leuhkii, en oo sellanen, kaikki on ihan totta. Ja se on hyvä, jos koulus pärjää. Siks suosittelen kaikkii lukee kokeisiin ja tekee läksyt, se on palkitsevaa. Ite en saa rahaa kokeista, mut meinaan, et sit aikusena saa hyvän työn ja hyvää palkkaa. Mut en oo mikään hikke, luen vaan päivän tai kaks kokeisiin ja usein alueen kerran, joskus kaks. Et ei silleen, jotkut lukee ja lukee, mut silti ei saa hyvää numeroo, et tieto tarttuu muhun kai niinkuin iilimato. Toi yleinumero-juttu on:9, 10.

Mut kun on loma, sitä en lukemiseen tuhlaa! :)

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat