Hinta-arviot&keräily harvinaisuudet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Terppa tuloo topiciin!

Tämä on yleistopic hintakyselyihin ja kysymyksiin keräily harvinaisuuksista. Tämmöinen voi olla(varmana on) Jos on valitettavaa ne kuunnellaan sitten klo 21.00-8.00

Minulla olisi tämmöinen kysymys:

Sivut

Kommentit (69)

Vierailija

En tiedä noista muista mutta vastatkaapa tähän. Paljon on tuon don rosan piirtämä aku ankka jossa on väritys ja lappusen koko on 11 x 8 ½ ja nimmari ja on tosi hienokin

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:On se noin 50€, itse en ihan siihen hintaan ostaisi, mutta kyllä se niin arvokas on. 7000 on noita painettu, ei se hinta voi kovinkaan alhainen olla.

Miten siitä on tehty noin pieni painos, ihan normaali akkarihan se on. Itseltäni tuo lehti löytyy. Tietääkä joku paljonko saa Aikakone 1:stä.

Vierailija

Täytyy kai mainita tuosta "Kolmen caballeron paluu"- läpyskästä jotakin, kun kerran siitä tiedän... :)

Täysin turhaan tuota alatte etsimään kokoelmastanne, uskon nimittäin, että teiltä ei sitä löydy. Kisumisu98 kysyi seuraavaa:

"Onko totta että vuoden 2000 lehti mistä alkaa Don Rosan jatkis "Kolmen Caballeron paluu" on arvoltaan 50€? Luin jostain akkarista tuon väitteen."

Voin sanoa, että ei ole. Arvokas on vain Makasiini-lehden julkaisema spesiaalinumero, jonka painos tosiaan on 7000 - eli Makasiini-lehden painoksen verran. Tässä julkaisussa ei ole numerointia, kuten normaaleissa Ankoissa, vaan merkintä: Eripainos 2000. Lisäksi tämä Rosan tarina on tässä Makasiinissa kokonaisena, ei kolmeen osaan laitettuna.

Arvoa tällä on n. 50€. Tuon hinnan saat tosin vain avaamattomasta paketista. Tämä lehtihän julkaistiin muovissa, jossa oli sekä tämä Ankka että Makasiini. Avattuna lehti ei ole niin arvokas, luettuna hinta notkahtaa runsaasti...

Tällainen pieni tietopaketti nyt teille, ettette tule huijatuksi...

Vierailija

JO€ POIKA $INGAPOR€$TA kirjoitti:

Barksin poika kirjoitti:50-300 euroa riippuu kunnosta

Niin ja tietysti painoksesta.;)

Unohin kiitos kun laitoit mun puolesta.

Vierailija

kisumisu98 kirjoitti:Kone lähetti viestini ennen aikojaan.<br />

<br />

Siis kysymykseni: Onko totta että vuoden 2000 lehti mistä alkaa Don Rosan jatkis "Kolmen Caballeron paluu" on arvoltaan 50&euro;? Luin jostain akkarista tuon väitteen.

Joo. Kyllä se on vuonna 2005 ilmestyneessä akkarissa. Hyväkuntoisena sen hinta voi olla jopa 90€!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Barksi, sinähän nämä tiedät... Itsekin tiesin, mutta luulinkin koko ajan puhuttavan siitä erikoislehdestä. :^D

Dippy Dawg kirjoitti:APUA! Kuka tietää, minkä arvoinen Suomen ensimmäinen Akkari on? (Eikä sitten mitään arvauksia!)

No ensimmäinen Aku Ankka... Hinta riippuu aivan kunnosta, on kai siitä monia satoja useimmiten maksettu... Yli 1000€ on kyllä todella hyväkuntoisen arvo, en nyt ole ihan varma, mutta ei sitä tuolla hinnalla tarvitse ostaa, vain sillä, mitä itse siitä haluaa maksaa.

Vierailija

Tämä viesti on lähetetty Donna Duckin puolesta koska hän ei pääse kirjautumaan sivustolle.

Eli, paljonko maksaisi erittäin hyväkuntoinen (disneyn?) Movie Wiewer laite ja Mikki Aku ja Hessu , yksinäiset aaveet kasetti? (Tämä laite on 40 v. vanha) jos ette tiedä mikä se on niin laittakaa YouTubeen "Movie Wiewer" siellä on videoita joista näette miten se toimii.

Vierailija

]JO€ POIKA $INGAPOR€$TA kirjoitti:Eripainoksista puheen ollen olisiko AA 10/1995 eripainos arvokas? Ostin sellasen 10centillä kirpparilta. Kunto on loistava. Ei mitään repeämiä .

Minulla on sama erillispainos,mutta en toDellakaan tiedä arvoa.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat