Vanhemmille ja nuoremmille oma palsta!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minä ainakin olen sitä mieltä että vanhemmille ja nuoremmille PITÄÄ tehdä oma palsta!

Ärsyttää aina joskus katella niitä pienempien kirjoitus virheitä!

Minä haluaisin että semmoinen palsta oisi missä olisi pikkuset ja isot erikseen!

Kommentit (8)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Nyt voisin kyllä sanoa aivan toisin! Wondyn sanoin nyt on otsasuoni vaarassa. Isoille ja pienille ei mitään erillistä palstaa, tarkoitus on saada kaikki kirjoittamaan hyvin. Kirjoitustaidot eivät iästä riipu, vaan siitä, osaako vain kirjoittaa.

Minä olen 11 vuotta (tänään 12), enkä kirjoita mitenkään huonosti. Ymmärrätkö, ettei tuota voi yleistää? Ja voisiko Aku Ankan Ylläpito mitenkään todistaa joidenkin ikää, jos ei profiilissa lue. Ja aika kamala työhän se olisi. Jotkut "vanhat" kirjoittavat niin huonosti, että sinun teoriallasi kuuluisivat "pienempien palstalle".

Älä oikeasti viitsi tehdä tällaista spämmitopicia, ja tämä se vasta on: Sanot, että "Ärsyttää katella niitä pienempien kirjoitus virheitä". Itselläsi on tuossa lauseessasi KIRJOITUSVIRHE! "Kirjoitus virhe" kirjoitetaan yhteen.

Toisekseen: Näin sinulta juuri tänään topicin "Off-topic3". Onpa ihan kamalasti järkeä tehdä tahallaan samanlainen topic, mikä on jo, ja kunnon perusteluin sekä parempilaatuisena.

Tämä foorumi on kaikenikäisten paikka puhua Aku Ankasta. Tokihan se olisi tavoitteena, että huonoja kirjoittajia ei olisi, mutta se on mahdotonta. Ei ole järkevää "eristää" pienempiä ja isompia keskenään. Sivujen käyttäjämäärä laskisi varmaan reilusti, koska "pienempien puolella" olisi varmaan paljon vähemmän kunnon keskustelua, ja paremmin kirjoittavat nuoret käyttäjät eivät siellä viihtyisi.

Mutta: Kirjoitusvirheitä saa toki joskus tulla, mutta SINUNA en valittaisi asiasta, tänäänkin teit älyttömän turhan ja ajatuksettoman topicin!!

Vierailija

Ei pitäisi. Tämä on kaikenikäisten sivu,joten siinä ei olisi mitään järkeä. Tärkeintähän olisi täällä puhua Aku Ankasta eikä valittaa toisten kirjoitusvirheistä.Ja niihin syntyisi liian äkkiä kaikkea sellasta mikä ei ole tälle sivulle sopivaa.

Siru05

Vierailija

Jos olis näin niin sä kuuluisit nuorempien joukkoon kun teet tälläsia topicceja ja viestejä:@ Mutta ei piäis lajitella kirjoittajii ja miten se muka tehtäis kun kaikki luulevat olevansa "vanhoja"? Siit syntyis oikea sekasorto.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Juu... En nyt muuta tarkoittanutkaan, mutta sitä vain tarkoitin, että valittaa ei kannata asiasta, jossa on itselläänkin parantamisen varaa. Yritä vähän parantaa tekstejäsi ja topiccejasi.

-Akuhullu

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat