Carl Barks/Don Rosa (topic)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Carl Barks ja Don Rosa olivat hyviä tekemään Aku Ankkaa.

Harmi että he ova jo kuolleet.

Haluaisin että he olisivat vielä elossa

Kommentit (6)

Vierailija

PADII kirjoitti:Teetkö huonoja topicceja tahalteen vai oot sä muuten vaan tyhmä? Tämä kuuluisi tekijöihin mutta tämä on muutenkin turha topic. Miten tätä keskustelua vois jatkaa muulla kuin valituksilla? Lisäksi Rosa ei ole kuollut (kuten varmasti tiedätkin) vaan hänellä on vaikeuksia näön kanssa ja siks hän lopetti piirtämisen.

Niin, näitä on jo tosiaan monta, ja varmasti vielä muutama tulee.

No, asiaan. Rosa ei ole kuollut, ja olen samaa mieltä kanssasi siitä Barksista. I olisin halunnut, että he olisi vielä elossa.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No johan nyt on kumma! Sanon tämän nyt suoraan: tämä on älytön ja turha topic. Tällaisia Don Rosaa ja Carl Barksia käsitteleviä topicceja on jo miljoonittain (<-symboolinen tuo "miljoonittain"), joten ei näitä tarvi enää enempää tehdä!! Ei missään nimessä.

Ihmettelen topiccien tekoasi kuten edellä kirjoittaneetkin. Älä trollaa ja tee koko ajan turhia topicceja, kuten tämä ja mitä ne jotkut nyt siellä Pulinoissakin on ollut. Saisit vähän hillitä topiccien tekemis-intoasi! Ei niitä nimittäin tehdä kuin liukuhihnalta. Eikä niitä tehdä mistä sattuun. Ihan yksinkertaisena sääntönä sanottakooon topicin tekoon se, että topicin TÄYTYY olla laaja, harkinnalla tehty, aikaa kestävä, ja sellainen jota ei ole.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

lainaus]PADII kirjoitti:Teetkö huonoja topicceja tahalteen vai oot sä muuten vaan tyhmä? Tämä kuuluisi tekijöihin mutta tämä on muutenkin turha topic.

Se on muuten vaan tyhmä. Annetaan tän vajota topic-mereen. Julmaa melndraamaa..........

Vierailija

Teetkö huonoja topicceja tahalteen vai oot sä muuten vaan tyhmä? Tämä kuuluisi tekijöihin mutta tämä on muutenkin turha topic. Miten tätä keskustelua vois jatkaa muulla kuin valituksilla? Lisäksi Rosa ei ole kuollut (kuten varmasti tiedätkin) vaan hänellä on vaikeuksia näön kanssa ja siks hän lopetti piirtämisen.

Vierailija

hessu hopo! kirjoitti:Niin mutta puhuinkin carl barks:sista

no olisit sitten muotoillut lauseesi paremmin. Sen lisäksi myös, että tämä keskustelu on tungettu väärään paikkaan, se on jo vaikka kuinka mones Rosa/Barks-topikki. Eipä siinä, loistavia piirtäjiä, etenkin Rosa. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat