Pidättekö edesmenneestä Carl Barksista?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Hän oli hyvä piirtäjä,mutta nyt hän on mennyt pois :(

Kommentit (8)

Vierailija

Tottakai pidän hänestä, jos hän on lempipiirtäjäni. Harmi kun kuoli, mutta ainakin hän teki suuren työn elämänsä aikana; Hän on varmasti todella monen (painottaen sanaa todella) lukijan tai muutenkin henkilön, joka tietää vähän piirtäjista ym. niin suosikkipiirtäjä tai ainakin jossain sijalla 1. tai 2.

Vierailija

Kuka ei pitäisi? Barks on uranuurtaja piirtäjä, legenda.Suosikki piirtäjäni Don Rosa on perinyt Barksilta manttelin, ja kunnioittaa suuresti mestaria, vaikka onkin rajan toisella puolella.

Jälki jää elämään.

Vierailija

Tokihan kaikki Barksista pitävät. Barks on toisiksi paras piirtäjä mutta Don Rosa vie hänestäkin voiton. Ja tälläisiä aiheita on jo tarpeeksi monia että kaikki ovat kerinneet kertomaan mielipiteensä.

Vierailija

Eiköhän se ole näillä keskustelu foorumeilla todettu monesti,että Barks on kaikkien aikojen paras piirtäjä,ja se on tosi kuin vesi!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tottakai pidän Barksista, vaikken henkilökohtaisesti tuntenutkaan. Yksi kaikkien aikojen parhaimmista piirtäjistä. Siitä on jo pian 9 vuotta, kun Barks kuoli...

Vierailija

Pidän Barksista todellla paljon, hän onkin toiseksi paras piirtäjä heti Don Rosan jälkeen. Oli Carl Barks varmasti muutenkin mukava mies.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat