Voiko vaihtaa?

Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

Voiko vaihtaa vanhaa nimimerkkiä uuteen?

Kommentit (7)

VieraiIija
Seuraa 
Liittynyt24.7.2008

Donald-91 kirjoitti:Omaa profiilinimimerkkiä EI tosiaan voi enää vaihtaa. Joskushan sen tosiaan viime kesänä onnistui vaihtamaan, mutta ei siis enää nykyään.<br />

Ja pitää tuosta sanoa, Koira Ankka, että topiccia ei pidä huvikseen tyyliin, että "No minuapa nyt vaan huvittaa kysyä yks pikku asia-&gt; teenpäs heti topicin." Siis ei noin, kuten lainausmerkeissä luki. Vaan niin, että kaikki pikkukysymykset/pikkuasiat Off-Topicciin tai Sami-96:n tekemään Usein kysyttävät kysymykset -topicciin. Niin ei tarvitse tehdä turhia sivustontäytetopicceja.

Ai jaa, sorry.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Omaa profiilinimimerkkiä EI tosiaan voi enää vaihtaa. Joskushan sen tosiaan viime kesänä onnistui vaihtamaan, mutta ei siis enää nykyään.

Ja pitää tuosta sanoa, Koira Ankka, että topiccia ei pidä huvikseen tyyliin, että "No minuapa nyt vaan huvittaa kysyä yks pikku asia-> teenpäs heti topicin." Siis ei noin, kuten lainausmerkeissä luki. Vaan niin, että kaikki pikkukysymykset/pikkuasiat Off-Topicciin tai Sami-96:n tekemään Usein kysyttävät kysymykset -topicciin. Niin ei tarvitse tehdä turhia sivustontäytetopicceja.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Ei sitä varmaan voi vaihtaa, mutta eikö täällä jossain ollut jokunen kuukausi sellainen topic jossa joku kertoi miten sen voi vaihtaa...

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat