Puhuuko korri vai ei?!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tekin olette kai huomanneet, että joissain tarinoissa Millan korri puhuu, joissain se vaan sanoo: KRAA! KRAA! Ja joissain... se taisi olla Don Rosan tarinoissa... Se on vain laiha pikkulintu eikä sano mitään.

Kommentit (13)

Vierailija

Juu Salwer1st/ sanoikin jo sen mikä piti. Mutta lisään vielä, että yleensä kun hän puhuu Millalle, niin silloin hän sanoo vain "KRAA!" Milla ymmärtää sitä ns. KRAA-kieltä.

Vierailija

kyllä se minun mielestä puhuu mutta jos vain Roopen vakoojat vakoilee Millaa (ja tietysti myös Korria) niin se vain sanoo KRAA KRAA ettei ne vakoojat tiedä että Korri osaa puhua. =)

Vierailija

Useimmiten Korri puhuu, mutta ei aina. Joskus myös Korrin luonteenpiirteet ovat erilaisia (varsinkin älykkyys hieman vaihtelee), riippuen siitä, kuka on tarinan käsikirjoittanut.

Vierailija

mielipide kysymys. eiri piirtäjillä on eri näkemys mutta minun mielestä ei koska pysyn hahmon luojan periaatteessa

Juu, joissakin tarinoissa Korri puhuu ja joissakin raakkuu. Ja niinkuin Hämäyksen Hurrikaanikin sanoi, että Korri ajattelee joissakin tarinoissa (Melkein kaikissa Lara Molinarin piirtämissä sarjoissa).

Vierailija

Koira ankka kirjoitti:Se sanoo joskus Kraa Kraa! Mutta Milla ymmärtää sen mitä sanoo. Joskus se kyllä puhuu, mutta sehän ei ole papukaija vaan varis! ;)

Huomioi, että Korri taikalintu. Ja vaikkei olis, Millahan olis voinu taikoa korrista puhuvan linnun, sillä mykkä apuri ei olis mikää paras apuri.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat