Keksi oma piirtäjä

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Siis keksi oma piirtäjä. Kerro nimi, minkä maalainen ja piirtääkö ankkoja vai hiiriä jne.

Kysykää jos on kysyttävää.

Kommentit (12)

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Nimi voisi olla vaikka Henric Bermada, ja hän on kotoisin Amerikasta, Texasista. Hän on 32 vuotta, ja piirtää yleensä ankkoja. Hän aloitti uransa 21-vuotiaana, ja on kierrellyt maita ja mantuja antamassa nimmareita. Hän on myöskin pitänyt Sarjakuva-koulua, jossa opitaan piirtämään kunnolla sarjakuva-hahmoja.

Vierailija

Brändi Mauste aloitti akkari uransa jo 7 vuotiaana jakaen nimmareita kaikille häneen kirjotustyyliin rakastunenaana. brändi kuoli 57 vuotiaana . no lol en keksinyt parempaa :D:D:D

Vierailija

Belgialainen Fredric Dougna, 15, maailman nuorimmaista piirtäjistä. Aloitti uransa piirtelemällä sarjakuvia Suomessa ja lähettämällä ne sitten Belgiaan sanomalehtistripeiksi. Myöhemmin hänen sarjansa lopetettiin, mutta sarjaa alettiin vaatia takaisin. Hän sai sovittua että Belgialainen kustantamo, joka julkaisi hänen strippejään sanomalehdissä, alkaisi tekemään omaa lehteä. Hänen hahmostaan Aurinkolasipäisestä Sorsastaan tuli maailman kuulu, ja hän aloitti pyynnöstä tekemään Aku Ankkoja.

Vierailija

Katsokaas! Ylläpito siirsi tän pulinoihin ja otti valitukset pois! Kiva, nyt täällä voi myös vähän keksiäkin näitä rauhassa!

Vierailija

George Lucas ja on Amerikasta kotoisin ja piirtää Don Rosan tyyliin.PPPS:George Lucas on keksinyt myös Star Warsin sekä Indiana Jonesin.

Vierailija

No nimi on Urpo Kekkonen aloitti uransa 5 vuotiaana piirtää tausta eläimiä ja sivu hahmoja syntynyt 1900 viipurissa on tällä hetkellä etelä amerikassa kanibaali heimon vankina.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat