Gormiti! ( vain faneille ja valittajille )

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Noniin eli kertokaa jos tällainen on tai tämä on turha tai jms. Siis täällä voitte jutella mitä vain Gormiteista. Tämä pätee 1, 2, Atomic ja 3-sarjaan. Ja jos uusia sarjoja vielä tulee tämä toimii myös niihin. Ja vielä yksi juttu ennen kuin mennään asian ne ketkä eivät ole faneja älköön vastatko. Gormiteja voitte katsella osoitteessa www.Gormiticlub.com. ( tuo ei ole linkki ). Mutta sitten asiaan eli meillä on todella paljon Gormiteja meillä on jokaista tähän mennessä tullutta sarjaa. Kertokaa sitten te mitä teillä on tai onko teillä mitään Gormiti leikkisettejä tai gormiti munia. Sitten jossain vaiheessa äänestetään joka sarjan paras Gormiti.

Kommentit (12)

Vierailija

Eikö täne tule faneja? Mutta sanon taas että ne ovat kyllä kalliita sen takia emme niitä enää ostakaan kuin hyvin harvoin.

Vierailija

No hyvä että edes joku löytyy. Mitä sarjaa ja minkälaisia? //Joopa ja nyt olen itsekin korviani myöten täynnä niitä.

Vierailija

ape kirjoitti:Eikö täne tule faneja? Mutta sanon taas että ne ovat kyllä kalliita sen takia emme niitä enää ostakaan kuin hyvin harvoin.

Sanon vielä samaa.

Vierailija

Gormitit ovat aivan surkeita! Ne maksavat liikaa ja tyhmiä. En ottaisi vaikka minulla maksettaisiin. Niiden tekijöillä on vain rahan kiilto silmissään. Juuri noin kolme vuotta sitten oli Fistfullit tai jotain sinneppäin. Niistä ei ehditty pitää kovin kauaa kunnes kiinnostus niihin lopahti. Samoin käy Gormiteille ja sitten valmistajat keksivät uuden sarjan jolla anastaa ostajien rahat. Jos pitäisi antaa numero niin se olisi 4----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat