kummat on parempia? mini taskarit vai taskarit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

.

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija

yhtä hyvii molemmis on hyvii puolii esim numero 56 on hyvä siks koska koko taskari on samaa tarinaa mut mini taskarit on muuten parempii

Vierailija

Tavalliset ja alkuperäiset ("normaalit") taskarit on parempii ja mä en voi ymmärtää miks jotkut tykkää enemmän pienestä koosta, kuin paremmista aiheista.

Vierailija

Taskarit.

Mini-taskarien tekstikin on jotain hiirenjätöstä, ei sitä ilman mikroskooppia saa luettua.

Taskareissa pidän siitä, että ne ilmestyvät useammin ja niissä

on kohtalaisen kookkaat kuvat.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Mandariina kirjoitti:Mini taskaria on helppo kantaa pienessä laukussa kokonsa takia, mutta se on silti liian pieni pysyäkseen hyvin käsissä. Tavallinen taskari on taas tuhdimpi ja isompi eikä se mahdu helposti pieneen laukkuun, mutta pysyy käsissä ainakin paremmin ja siinä on enemmän luettavaa kuin mini taskarissa. Eli vastaan tavallinen taskari.

Jos tarkoitat tuolla "enemmän luettavaa" sivumäärää, niin olet väärässä. Minitaskarissa on enemmän sivuja kuin tavallisessa taskukirjassa, nimittäin 304. Tavallisessa taskarissa puolestaan 256.

Minustakin tavallinen taskari on huomattavasti miniä parempi. Sitä on paljon helpompi ja mukavampi lukea kokonsa ja varsinkin teksti -ja kuvakoon takia. Hintakin on ok, ehkä hieman korkea molemmissa julkaisuissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat