Mitä pelejä pelaat?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No kaikkii PS3 - pelejä(Guitar Hero 3 esim). Sitten välillä Nintendo DSssän pelejä(Mariokart DS esim). Välillä myös nettipelejä(Free rider 2 esim). Ulkonakin oon tietysti usein etten koko ajan pelaa.

Kommentit (14)

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Sanotaan nyt suoraan että ulkoilen enemmän kuin pelaan, vaikka saattaa vaikuttaa aivan muulta.

Tällä hetkellä eniten pelaamani pelit löytyvät kompuutterilta ja Wiiltä. Wiillä pelaan enimmäkseen Mario Kart Wiitä ja Wario Ware: Smooth Movesia. Peleistä löytyy Super Mario Galaxy, Super Paper Mario, Super Smash Bros. Brawl, Exite Truck, Wario Land: Shake Dimension, Mario Strikers Charged Football, Endless Ocean, Fire Emblem: Radiant Dawn, Metroid Prime 3: Corruption, Wii Play sekä tietysti Wii Sports. Luonnollisesti kaikki on myös pelattu läpi.

Wiillä tulee myös pelattua vanhempia GameCube-pelejä, vaikka kyseinen konekin toki löytyy, mutta miksi suotta sitä kuluttamaan kun riittää että vaihtaa Wiihin levyn eikä koko konetta. Näistä pelaan enimmäkseen F-Zero GX:ää ja Mario Kart: Double Dashia(tämä piti muuten ostaa uudelleen kun ensimmäinen levy halkesi liiasta käytöstä). Muita löytyy: Super Mario Sunshine, Luigi's Mansion, Super Smash Bros. Melee, Metroid Primet 1 ja 2, WarioWorld, Pokémon Colosseum, Fire Emblem: Path of Radiance, Need for Speed: Hot Pursuit 2, Need for Speed: Underground 1 ja 2, Need for Speed: Most Wanted, Pro Rally, Burnout 2: Point of Impact, Wave Race: Blue Storm, SSX on Tour, Teenage Mutant Ninja Turtles, Disney's Magical Mirror: Starring Mickey Mouse, Ace Golf sekä The Sims.

Kun taas joskus intoutuu retroilemaan, löytyy myös Nintendo 64, jolla tapaan tahkota Top Gear Rallya(ei liity mitenkään saman nimiseen tv-ohjelmaan), Mario Party 2:ta sekä Mario Kart 64:ää(löytyy myös Virtual Consolella Wiiltä). Muita pelejä tuolle masiinalle kertyy Super Mario 64 ja F1 World Championship jotka tulivat koneen mukana sekä Pokémon Stadium ja The Legend of Zelda: Ocarina of Time(Gamerankingsin mukaan maailman kaikkien aikojen parhaat arvostelut saanut peli).

Muuta nostalgiaviihdettä löytyy tietsikalta emulaattorien muodossa, joista asiaan kuuluu N64, SNES, NES, Game Boy/Color/Advance ja DS. Pelejä löytyy lähes kaikki mitä noille on julkaistu, joista tulee pelattua Game Boyn Pokémoneja, Metroideja ja Marioita, NES:n Mariota, Metroidia, Paper Boyta, River City Ransomia ja World Cup Socceria, SNES:n Super Mario Kartia, Mariota, Metroidia, StarWingia, Kirbyjä, Turtleseja ja Rock 'n' Roll Racingia (:'D). 64-peleistä enimmäkseen Mariota, LylatWarsia ja Donkey Kong Countryja.

Käsikonsoleista omistan DS:n, DS Liten, sekä systeriltä löytyy Game Boy Color ja -Advance. DS-pelejä on Mario Kart, WarioWare, New Super Mario Bros., Metroid Prime Hunters ja Burnout Legends. GBC- ja GBA-pelit: Liuta Pokémoneja, Zelda: Minish Cap, Fire Emblem: Sacred Stones ja mitä niitä nyt onkaan, ei kaikkia voi muistaa.

Eli, pelaaminen on meikäläisellä lähellä sydäntä.

artsi 98
Seuraa 
Liittynyt9.10.2008

mulla on tietokoneelle need for speed underground 1 ja 2,need for speed carbon, need for speed most wanted, need for speed pro street, need for speed undercover. pleikka kakkoselle mulla on midnight club 3 dub edition remix,donald duck PK.:)

Vierailija

Enimmäkseen pelaan XBOX 360:lla, ja tietokoneella jotain nettipelejä. XBOX:illa pelaan GH Metallicaa, Burnout Paradisea sun muita Arcade-pelejä.

Vierailija

minä pelaan netissä (vähemmän kuin ulkona) sitten vapaajalla harjoittelen/kuvaan koripalloa.(siis temppuja ja heittoija) sitten lauantaina ihan vain urheilukentällä tuttavien kanssa jalkapalloa. ja kotitöitä tietenkin (jos tikka lasketaan niin sitäkin) ja koris harkat alkavat syksyllä:) siinä oli mitä kesällä päivällä yleensä teen. taiteilija Onni 00 hulluja päähänpistoksija jovuodesta 2000

Vierailija

Heipä hei!

itse pelailen playstation1 Crashia kaiken mailman muita peljä kyllä pelaan ps2: kin ps1 pelaan Crashia ja jalkapallo peleijä.

Vierailija

Pelaan joka vuosi ainoastaan uusinta NHL:ää ja FIFA:aa PS3:_lla. Toki pelailen toisinaan joitakin demoja, joita olen ilmaiseksi ladannut PS3-storesta. : )

Mr Roope Ankka

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat