Jääkiekko vai jalkapallo?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

noni kertokaapa kumpi on kivempaa. Mun mielest jalkapallo

Sivut

Kommentit (16)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ensinnäkin, tästä aiheesta EI olisi tarvinnut tehdä omaa topiccia, koska asia liittyy urheiluun, ja urheilullekkin on oma Urheilu-topic. Siinä voisit vallan mainiosti esittää kysymyksesi. Toiseksikin, älä tuplapostaa. Ja vielä kolmanneksi, älä kerjää vastauksia, sillä se ei kuulu hyviin foorumitapoihin käsittääkseni.

Mutta jalkapallo on mukavempi laji.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Jääkiekko, vaikka kesäisin pelaan pleikkarilla FIFA:aa, ja tuntuu hieman ennen syksyä, että NYT se jalkapallo on ainoa lempilajini.

Mutta kun tulee syksy, NHL- liiga alkaa ja ilmestyy NHL- pelisarjan uusin osa, niin sitten jääkiekko vie minua täysin mukanaan.

Katson internetistä melkein joka Montreal Canadiensin ottelun ja pelaan joka päivä NHL- peliä Dynasty modella tällä joukkueella.

Go Habs go!

Vierailija

No, harrastin ammoin jalkapalloa, enkä pitänyt lajista paljoakaan. Lisäksi jalkapalloa ei ole läheskään yhtä viihdyttävää seurata televisiosta kuin jääkiekkoa, vaikkei sekään mitään huippuviihdettä ole. Kaiken kukkuraksi minulla on hiukan kaunoja jalkapalloa kohtaan, koska se on ainoana lempilajini formuloiden edellä katsotuimpien urheilulajien listalla. Tietenkään ei sovi unohtaa, miten paljon suurempi merkitys jääkiekolla on suomalaisessa urheilukulttuurissa.

Sanon siis jääkiekko.

Hermanni 313
Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Joo kyllä munkin mielestä jääkiekko on mukavampaa, vaikka en seuraa oikeastaan kumpaakaan, mutta jääkiekkoa seuraan joskus.

Seuratuin urheilulajini on ehdottomasti NASCAR-autourheilu;)!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat