Kerro mielipiteesi Superhessusta/Hessusta!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mitä mieltä olet Superhessusta? Musta se on hassu ja silti voittamaton. Entä Hessu?

Kommentit (8)

Vierailija

Kummatkin on hyviä. Tykkään kyllä enemmän Hessusta, koska tämä on enemmän tarinoissa mukana. Ei Superhessukaan huono ole. Tarinassa Supervoro Superhessu oli mukana ja kyllä oli todella hyvä tarina!

Vierailija

Mlemmat ovat ihan hyviä. Mutta jos pitää nyt päättää jompi kumpi niin sanoisin varmaan Hessu. Paitsi Hessu on yleensä samoissa jaksoissa Mikin kanssa, josta taasen en kauheasti välitä. No kuitenkin Hessu on hauska Hahmo, jolle virheet ovat arkea. Tämä on syy miksi pidän hänestä. Toisin kuin esim. Mikistä, joka ei tee koskaan virheitä.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Pidän enemmän Hessusta kuin Superhessusta. Hessu on hauska hahmo ja Hessu-tarinoita on kiva lukea, koska ne saattavat alkaa naurattaa. Lueskelin tuossa eräs päivä yhtä sarjaa, jossa Hessu toimii puutarhurina ja pääsee tekemään Helunalle töitä, mutta eipä siitä sitten loppujen lopuksi mitään tullut. Hessu on kömpelö tunari, joka suunnilleen rikkoo kaiken mihin koskee. Lisäksi Hessu saadaan näyttämään joskus todella tyhmältä etenkin Mikin kanssa. Mikki on olevinaan kauhean viisas ja Hessu tyhmä kuin saapas. Superhessusta en kauheasti välitä, koska minusta Taikaviitta on parempi ja toisaalta Superhessu muistuttaa liiankin paljon Hessua. Superhessukin on välillä todella kömpelö.

Vierailija

Minustakin Hessu on parempi kuin Super Hessu. Koska Hessun tarinat naurattaa enemmän kuin Super Hessun. Muutenkin se on tyhmä hahmo niinkuin Sohvaperuna sanoikin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat