Kuka haluaisi isona Ankka piirtäjäksi?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mä haluisin ainakin sillä vois tienata ihan hyvin.Ja harjoittelen jo nyt Don Rosan tyyliä koska hän on lempipiirtäjäni. Osaan piirtää hyvin esim hahmoja ja Hattuja ulkomuistista.

Sivut

Kommentit (44)

Vierailija

Minä!!!!!Ehdottomasti!Se on yksi suurimmista haaveistani!Ja mielestäni osaan piirtää aika hyvin,mutta en tiedä mihinkä pitäisi lähteä opiskelemaan peruskoulun jälkeen,jos aikoo Ankka piirtäjäksi.Tietääkö joku?

Vierailija

Juu ehottomasti vois alottaa pohjamudasta eli esim. tussaajana (jos semmosia ees enää tarvitaan x3)Mut Aku Ankka lehteen ois kiva päästä töihin ja omasta mielestä oon aika hyvä piirtäjäkin :D

Vierailija

Minä haluaisin. Olen hyvä piirtämään ankkoja(vaikka itse sanonkin). Rupean isona tekemään myös

omia sarjakuvia.

Vierailija

Mä osaan ulkoota Akun naaman ilman hattua ja hessukin meni ekaks kerraks aika hyvin. En mä ehkä sentään ammattilaiseks ryhdy kuitenkaan...

Vierailija

Mä osaan ulkoota Akun naaman ilman hattua ja hessukin meni ekaks kerraks aika hyvin. En mä ehkä sentään ammattilaiseks ryhdy kuitenkaan...

Vierailija

Täällä olisi yksi halukas! Mukavaahan se olisi päästä sellaiselle alalle, vaan eihän se varmaa ole, ehkäpä minusta voisi tulla myös kirjojen kuvittaja. :D Olen aina rakastanut piirtämistä, ja nämä kaksi olisivat ne minun unelma-ammattini. Omasta mielestänikin olen ihan hyvä piirtämään, tuo siis oli vain minun oma mielipiteeni. Onhan sitä taidekoulua tullut muutenkin harrastettua jo yli kuusi vuotta. Itse tykkään myös Rosan piirtotyylistä, mutta sitä en nyt ehkä ihan viitsi alkaa matkimaan... Kiva kuulla, että näillä sivuilla on muitakin Aku ankan piirtäjiksi haluavia. Paljon minulla kyllä vielä harjoiteltavaa olisi tässä Akun piirtelyssä.

Jaa, nyt saa kyllä tämä kirjoitus päättyä tähän.

Vierailija

Se on suuri haaveeni ei kyllä suurin tahtoisin kirjailijaksi mutta ois tosi kivaa päästä töihin sinne, vois sit harrastaa tarinoiden kirjottamista kirjailijana.Oon jo piirtäny 5 onnistunutta aku ankkaa ja 2 roopea mut asujen/hattujen piirtämises oon paras, nokka on vaikein.Voitin kouluss kirjotuskilpailunkin mutta en tahdo ylistää sitä kauheesti.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Kuka haluaisi isona Ankka piirtäjäksi?

.:Pikku-Iines:. - 15.09.09 06:18 (ID 343423) Se on suuri haaveeni ei kyllä suurin tahtoisin kirjailijaksi mutta ois tosi kivaa päästä töihin sinne, vois sit harrastaa tarinoiden kirjottamista kirjailijana.Oon jo piirtäny 5 onnistunutta aku ankkaa ja 2 roopea mut asujen/hattujen piirtämises oon paras, nokka on vaikein.Voitin kouluss kirjotuskilpailunkin mutta en tahdo ylistää sitä kauheesti.

Vaikka et, niin tahdon kuitenkin onnitella! :*D Minä en vielä niin Roopeja ole piirrellyt, yhden ainoan nuorena vaan, (eli silloin kullankaivana, tiiätte varmaan.) Eniten olen kyllä Akua tuherrellut, sitten ehkä Iinestä, ja sitten se yksi Roope. En vielä muita ole ehtinyt harjoittelemaan. En ehkä niin Mikistä ja Minnistä piittaa, mutta toivottavasti joskus opin nekin piirtämään. Nyt on ihan pakko mennä, taas kerran kiire pois koneelta. Moi moi!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat