Roopen rahat?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Paljon tedän mielestä roopella on rahaa luin että Don rosan mukaan Roopella on 5 multibiljoonaa, 9 absurdiljoonaa, 7 fantastriljoonaa ja 16 penniä. luin sen äskettäin Wikibediasta mutta siellä lukee myös että Roopella on äkkiä laskettua n. 315 576 000 000 000 000 $ (315,57 kvadriljoonaa)mitäs mieltä te muut olette?!?!??!?!

Kommentit (6)

AkeMake
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No noita lukujahan on tullu monta kertaa esille huomattavastikin erilaisia summia. Onpa Roopea taidettu joskus sanoa vain miljardööriksi, mutta se tutuin määrähän on se rahasäiliössä oleva kolme kuutioeekkeriä. Sen lisäksihän Roope omistaa lukemattomia osakkeita, kaivoksia, öljylähteitä ja muita sellaisia tulonlähteita..

Roopellahan on erilaisia tulonlähteitä jokaisessa maailman kolkassa, vaikka joissain jaksoissa aina löytyy jokin pieni maapläntti, jossa Roopella ei tulonlähdettä ole.

Kyllähän Roopella menee rahojaan laskiessa useampiakin laskukoneita ja kerran yksi supertietokonekin rikki eli rahaa löytyy todella paljon. Eikös Roope oikeasti ole multimiljardööri, fantastriljardööri tai jotain sellaista?

Vierailija

Tästähän ei voi mitään tarkkoja lukuja sanoa, koska kahdella todellisella Ankka piirtäjälläkin ( Rosa ja Barks ) taitaa olla eri vastaus mainittuna joissain jaksoissa. Joten ehkäpä se on tuon Roope Ankan elämä ja teot sarjan alussa sanottu summa ( ainakin sillä hetkellä 9 tai sitten Barksin maininta sarjassa Taikatiimalasi ( tai jotain sellaista )

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat