Worms 4 Mayhem

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Keillä on Worms 4 Mayhem? Minulla on ja olen mennyt kaikki kentät mutta palkintoja täytyy vielä saada sillä en ole saanut yhtäkään.

Täällä voi puhua tästä pelistä ja sanoa onko se hyvä vai huono ja kertoa tekemistään superaseista jotka tuhoavat koko kentän tai tuhoavat madon heti kun olet laukaissut aseen. Jos joku ei ole löytänyt kaikkia salaisuuksia joista saa 1000 kultarahaa niin tässä ne ovat:

1. Siinä kentässä jossa on agentteja, räjäytä sininen auto.

2. Siinä kentässä jossa pitää puollustaa linnaa, mene linnan taakse ja sieltä löydät luolan, mene luolan sisälle niin löydät salaisuuden.

3. Siinä kentässä, jossa on kaksintaistelu, räjäytä vessa haulikolla.

4. Siinä kentässä jossa pitää taistella Ali Baban kätyreitä vastaan ja jossa on paljon vettä, mene laskuvarjolla lyhyen mutta leveän rakennuksen taakse niin löydät sieltä ison kolon, mene kolon sisälle niin löydät salaisuuden.

5. T-Rex kentässä jossa T-Rex syö köyteen sidottua lauttaa. Mene hakemaan laatikko josta saat aseen. Ammu T-Rex aseella niin saat salaisuuden.8-)(6):):]:Z:[

Kommentit (4)

Vierailija

worms 4 mayhem on kyl niiiiiiiiiiiiiin surkee peli! kamu pelas sitä ja katoin ja ajattelin etä kyl o huono!!

Vierailija

kiitos uk@ @kkn@!!         minulla on ps3:lle worms collection.   siinä on worms1 , worms2 armageddon ja worms ultimate mayhem. muuten siinä agentti kentässä se sininen auto on paluu tulevaisuuden auto. kokeilin kaksin taistelu ja agenttikentässä tuota salaisuus juttua ja toimi! kiitos uk@ @kkn@!!                        t.44DuCk44

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat