don rosa- fani kerho

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

täällä voi kertoa vapaasti kaiken rosasra, sarjoista onko hän jotain muuta kenties huonompi... sana on vapaa kunhan se liittyy rosaan.

Sivut

Kommentit (53)

Vierailija

minun mielestä rosa on kaikkein paras piirtäjä ja sillä on hyviä tarinoita ja jos ette oo lukenu roope ankan elämä ja teot-kirjoja nii suosittelen.

Vierailija

Rosa on minun mielestä paras!! =)

oon lukenu molemmat Roope Ankan elämä ja teot kirjat. mun mielestä Rosan paras tarina on Hollantilaisen salaisuus :) (h) :)

Vierailija

Fanihan se olen minäkin.Juuri äsken luinkin pari Rosa-sarjaa:Kirje kotoa ja ensimmäinen keksintö.Mahtavia sarjoja molemmat ja hauskojakin,mutta myös liikuttavia,ainakin se kirje kotoa,vai mitä?

Vierailija

lukekaapa "white acony creekin vanki"(en oo varma emnikö nimi oikein)nii jos se ei oo liikuttava nii sitte ei mikään.samoin myös tuo kirje kotoa minkä antsu jo mainitsi

Vierailija

Itte haluaisin luke tarinan missä Roopen isä kuolee(Fergus Mcankka).Kalevala aiheinen Sammon salaisuus.Kertokaapa oma mielipiteenne tästä asiasta:Carl Barks sanoi aikoinaan että Don Rosan (Keno Don Hugo Rosa) tyyli ei sovi Aku Ankkaan.Don Rosa ajattelee että Carl Barksin sanoma oli hänen managereilta.Itse luulen Carl Barksin olevan hiukkasen kateellinen.tällähän ei enään ole merkitystä koska Carl Barks on kuollut mutta asiaa on kiva pohtia.Siis miksi luulette Barksin sanoneen että Don Rosan tyyli ei sovi Aku Ankkaan?

ps.Carl Barks ja Don Rosa olivat kuitenkin hyvissä väleissä. :D

Vierailija

Tossa mun viestissä on tullu virhe.Mun vaan piti Sammon salaisuudesta kertoa miten paljon pidin siitä. ps.suosittelen pps.sori postaus...

Vierailija

Rosa on paras!!!!!!!!!! Rosan tarinat on parhaita!

Lempi tarinani ovat Yukonin sydämet, White Agony Creekin vanki ja Unelmoiden läpi elämän.(saattaa olla kirjoitus virheitä) :Z

pikku-possu röh röh!

Vierailija

Kertokaapa oma mielipiteenne tästä asiasta:Carl Barks sanoi aikoinaan että Don Rosan (Keno Don Hugo Rosa) tyyli ei sovi Aku Ankkaan.Don Rosa ajattelee että Carl Barksin sanoma oli hänen managereilta.Itse luulen Carl Barksin olevan hiukkasen kateellinen.tällähän ei enään ole merkitystä koska Carl Barks on kuollut mutta asiaa on kiva pohtia.Siis miksi luulette Barksin sanoneen että Don Rosan tyyli ei sovi Aku Ankkaan?

__________________________________________________

Aika outoa. Ei heti kuvittelisi Barksin tolleen haukkuvan harrasta ihailiaansa. Kai Barks sitten vain oli kateellinen Rosan saamista ihailioista ja pidetystä yksityiskohtaisesta tyylistä piirtää.

Kuka tietää?

Muuten, Don Rosa on yksinkertaisesti vaan paras ankkataiteilia! Mä oon lukenu varmaan kaikki sen kovakantiset (mitä kirjastossa on ollut) + Roope Ankan elämä ja teot 1-2. I-H-A-N-I-A!

En vaan osaa nimetä parhaimpaa sarjaa...

Olinko liian puolueellinen?

-Jöötti-tyttö-

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat