kumpi on parempi? silvia ziche vai andrea ferraris?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

hmm... minusta andrea on parempi;)

Kommentit (9)

Vierailija

Andrea Ferraris on 1000000 kertaa parempi koska Silvia Zichen hahmojen silmät ovat ihan vierekkäin ja tyyli on jotenkin outoa ja Andrea Ferraris on muutenkin lempipiirtäjäni ja tyyli paljon parempi kuin Silvia Zichen piirrokset ja Ferrariksen tyyli on aidompi Ja Ferrarisen ilmeet ovat hyvät ankkojen ja hiirien pituudet ovat sopiva ei liian pitkä eikä liian matala.

Vierailija

Andrea Ferraris on 1000000 kertaa parempi koska Silvia Zichen hahmojen silmät ovat ihan vierekkäin ja tyyli on jotenkin outoa ja Andrea Ferraris on muutenkin lempipiirtäjäni ja tyyli paljon parempi kuin Silvia Zichen piirrokset ja Ferrariksen tyyli on aidompi.

Vierailija

Andrea Ferraris on 1000000 kertaa parempi koska Silvia Zichen hahmojen silmät ovat ihan vierekkäin ja tyyli on jotenkin outoa ja Andrea Ferraris on muutenkin lempipiirtäjäni ja tyyli paljon parempi kuin Silvia Zichen piirrokset ja Ferrariksen tyyli on aidompi ja Ferrariksen ankkojen ilmeet ovat parempia ja mittasuhteet ovat hyvät ei liian kaorkea eikä liian matala.

sori tuli kolme kertaa mutta voi poistaa ja toi toinen viesti tuli vahingos vähän erilainen kun menin vahingos taakse päin ja lähetin sen sitten ja toi viimeinen tuli siitä kun tulin tänne uudestaan enkä nähnyt viestejä ja sitten huomasin ne myöhemmin nämä kaksi viimeistä toimitus voi poitaa. kiitos jos joku voi ilmoittaa näitä kahdesta viimeisestä viestistä

Vierailija

Andrea Ferraris, mutta tämä kuuluu kyllä VS-Topiciin, joten valitettavasti lukkoon!

-Scrooge McD, World the richest duck and King of the Klondike-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat