Septimus Heap kirjasarja

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kuka tykkää Septimus Heap kirja sarjasta.Minusta se on hyvä.Itse olen lukenut kolme ensimmäistä ja neljättä olen lukemassa.Eikös siitä pitäs tulla viideskin osa?Ja elokuvakin pitäs tulla vuonna 2010.

Kommentit (8)

Vierailija

Lainaus:
Septimus Heap kirjasarja

käärme - 23.07.09 11:31 (ID 329391) Kuka tykkää Septimus Heap kija sarjasta.Minusta se on hyvä.Itse olen lukenut kolme ensimmäistä ja neljättä olen lukemassa.Eikös siitä pitäs tulla viideskin osa?Ja elokuvakin pitäs tulla vuonna 2010.

Ensinnäki paranna kirjotus tyyliäsi ja luen itse sitä kirjasarjaa hyvä on ja kirjoja pitäis tulla kaikenkaikkiaan 7 kappaletta ja elokuva tulee tänävuonna.

Vierailija

Käärmeen viesti oli kyllä puhtaiden papereiden arvoinen. Jos kertoisit,mikä siinä mättää. Ja itse en ole kuulluutkaan tuosta kirjasarjasta

Vierailija

No ensinnäki, onko pakko valittaa kaikestä mitä teen? Toiseksi, sillä oli heti kirjain pisteen perään. Kolmanneksi, mun oma kirjotustyylini ei kiinnosta itteäni pätkänvertaa.

Vierailija

Ei mun olisi pakko jos vaikka lukisit sen topiccien teko-ohjeen. Ja jos nussitaan pilkkua, mun oli vaikee lukea sun viestis kum se oli vaan yks pitkä lause.

Vierailija

Olen lukenut kolme ensimmäistä ja paras niistä oli Varjo.Kolmatta kirjaa en ihan ymmärtänyt nimittäin sekotin aina kaikki aikapeilit..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat