PARAS ROSA SARJA

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mikä on Don Rosan paras tarina?????

Mun mielestä musta ritari.

Sivut

Kommentit (24)

Vierailija

Kaikki Rosan tekemät sarjat ovat hyviä, mutta pidän vain eniten Kadonneen kirjaston vartijoista sekä kirjeestä kotoa. Pidän sellaisista sarjoista, jotka liittyvät historiaan. Esimerkiksi Mestaripuutarhari ei vetoa minuun samalla tavalla kuin kirje kotoa.

Vierailija

Kaikki on hyviä, mutta ehkä paras on se joku maailman ensimmäinen Teddy-nalle-juttu. En muista nimeä, mutta se kuitenki on mun lemppari.

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Lainaus:
rmcp: Kaikki on hyviä, mutta ehkä paras on se joku maailman ensimmäinen Teddy-nalle-juttu. En muista nimeä, mutta se kuitenki on mun lemppari.


Tarkoittanet Culebran liikeneroa, lukeutuu myös omiin suosikeihini. Parasta on vaikea valita, mutta sanoisinko vaikka että Talon kokoinen vastustaja, vaikka yleisesti pidän eniten seikkailusarjoista. Muita loistavia mainittakoon ainakin Kolme Caballeroa ratsastaa jälleen (vai mikä olikaan nimeltään), Cutty Sarkin Cowboykapteeni, Sammon salaisuus, Kirje kotoa, molemmat Mustat Ritarit sekä White Agony Creekin vanki. Tietysti myös Roope Ankan elämä ja teot on kokonaisuudessaan hieno teos.

Vierailija

Nyt pistit pahan, no en osaa ilman isompaa miettimistä sanoa sitä parasta, joten laitan minun mielestäni parhaita eli: Musta Ritari, Kaikkein Mieluisin Lahja, White Agony Greekin vanki, Paino-ongelmia sekä Hänen majesteettinsa Roope Ankka

Vierailija

Kaikki Rosa sarjat on ihan hirveän hyviä, ja kun Rosa osaa laitaa niihin tarinoihinsa hienot yksityiskohdat, ja mehukkaimmat vitsit!=) Musta Ritari on hyvä kuten kaikki muutkin. Mestaripuutarhuri ei oikein sovi Rosan nykyiseen tyyliin... Kroisoksen aarrekin on hyvä. Kirje kotoa ja Unelmien läpi elämän ovat molemmat myös aika helmiä! Mutta kaikki on....=) en osaa sanoa!

...Myös Hänen majesteettinsa Roope Ankka on hyvä, hmm.. mitäs muuta...No ainakin On vielä White Agony Greekin vanki.. Eiköhän siinä jo olisi esimerkkejä!

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ehdottomasti se kun Roope ajoi Vaskervillet pois mcAnkkojen mailta. Roope näytti kuka kuka ja että McAnkkojen taru ei ollut vielä loppu. Hyvä Roope! :]

Taisin innostua liikaa. :$

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat