Don Rosan: Pako Kielletystä laaksosta.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli mitä mieltä olette Don Rosan piirtämästä sarjasta: Pako Kielletystä laaksosta?? (sorry, jos tämmönen topic on jo...(6)) Onko se hyvä tai huono sarja. Jos on hyvä niin sanokaa mitä hyvää siinä on. Jos se on huono niin perustelkaa, että miksi se on teidän mielestänne huono... voitte myös laittaa +tai- esimerkiksi: +hyvä juoni.

Voitte myös laittaa numeron 4- ja 10+ väliltä...ai niin (heh) meinasin itse unohtaa laittaa arvostelun...no tässä se on: Mun mielestä Pako Kielletystä laaksosta on hyvä. Siinä on hyvä juoni, pidän Don Rosan piirtämistä sarjoista eli: hyvä piirtäjä, yksityiskohtia (niin kuin Rosan kaikissa sarjoissa)

+hyvä juoni

+hyvä piirtäjä

+siinä on Roope, Aku ja Ankanpojat

10+ sarja. :]:]:]

(sorry, en vaan muista missä AA:ssa tämä sarja on...)

Kommentit (13)

Vierailija

Erittäin hyvä sarja, kuuluu lempisarjoihini. Jos oikein muistan, se ilmestyi 44-46 1999. Annan arvosanan 10. Harmittaa kun en omista henkilökohtaisesti sarjaa...

Vierailija

on varmaan hieno swsamppu, mullakin on se kova kantisena taisin saada lahjaksi kummi-tädiltä.

+hauska juoni

+esiintyy roope, aku ja ankanpojat

+hauskaa kun roope joutuu aika isoon seikkailuun vain sen vuoksi että haluaa jatkossakin muskottipähkinä teetä

+mukavaan kun don Rosa teki jatkoa carl barksin sarjasta (olis hauskaa lukee se carl barksin tarina kun ei oo sitä sanokaa missä akarissa se on ollut?).

annan arvosanksi 9½

Valdonado
Seuraa 
Liittynyt25.5.2012

Hyvä sarja on. Mielestäni luin sen just vähän aikaa sit. Onnee SuperKallelle vuoden Akkarin käyttäjänä olosta ja viestäjäkin on jo noin paljon. Heh!

- Maldonado, eikun Valdonado -

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat