Don Rosa suomessa 18.9.2009??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Anteeksi , mutta tein tällaisen topikin koska haluan tietää minä päivänä ja missä Don Rosa vierailee milloinkin. En löytänyt tietoja googlestakaan , joten kysyn teitlä.

Anteeksi vielä kerran , tein tämän koska olen jo varannut liput helsinkiin , enkä haluaisi tehdä turhaa reissua sinne asti..Kiitos

Kommentit (13)

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Tuskin Rosa on tulossa Suomeen, vaikka häneltä kirja julkaistaankin. Olihan hän viimeksi viime vuonna, jos oikein muistan. Sitä paitsi tuosta olisi jo varmasti informoitu esimerkiksi Aku Ankka-lehdessä. Niinhän on perinteisesti tehty, tosin ei viime vuonna.

Vierailija

En aivan usko sitä, koska hänhän on lopettanut piirtämisen eikä ole sen jälkeen tainnut käydä kuin keraan täällä Suomessa.

Vierailija

Itse olen ainakin saanut alustavaa tietoa Rosan suomen visiitistä k.o viikonloppuna. En tiedä perustuuko tämä huhuihin , mutta toivoisin että se on totta , nimittäin lentolippuja ei voi enää perua :'(

Vierailija

Kolmen caballeron paluu! Pyydän nimmarin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:??????????????????????????????????????????????????????!

Vierailija

Don Rosahan vieraili Suomessa kai viimevuonna juuri Kyläkauppias Keskisen toimesta, ja tätä Aku Ankka -lehti ei mitenkään mainostanut, sillä eihän tämä ollut edes Aku Ankka -lehden järjestämä kiertue.

Rosa kävi myös ainakin Raisiossa, ja tätä ei mainostettu missään, eikä mitenkään, ja kuuleman mukaan paikalle sattui vain pari kourallinen ihmisiä, ja suurin osa sattumalta:D Olisinpa tiennyt siitä, kun Raisio nyt on tässä lähimailla.

Voisi siis olla, että Rosa vaikka olisikin Suomessa, mutta ei Aku Ankan toimesta.

//Keskustelu ei toimi! Uutta viestiä ei pysty lähettämään, voi vain muokata omia viestejään...

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Lainaus:
Frodo95 - Don Rosahan vieraili Suomessa kai viimevuonna juuri Kyläkauppias Keskisen toimesta, ja tätä Aku Ankka -lehti ei mitenkään mainostanut, sillä eihän tämä ollut edes Aku Ankka -lehden järjestämä kiertue. Rosa kävi myös ainakin Raisiossa, ja tätä ei mainostettu missään, eikä mitenkään, ja kuuleman mukaan paikalle sattui vain pari kourallinen ihmisiä, ja suurin osa sattumalta:D Olisinpa tiennyt siitä, kun Raisio nyt on tässä lähimailla. Voisi siis olla, että Rosa vaikka olisikin Suomessa, mutta ei Aku Ankan toimesta.


Keskisen vieraana Rosa taisi olla jo aiemmin, ei viime vuonna. Viime vuonna Pirkka ja/tai K-kauppaketju pyörittivät kiertuetta. Muistan, että Pirkan sivuilla oli silloin juttua aiheesta. Ja K-citymarketeissahan hän pääasiassa signeerasi kirjojaan. Jos Rosa on taas tulossa Suomeen (jota vahvasti epäilen), luulisi, että olisi jo jossain ollut mainosta ja juttua tapahtumasta. Ei olisi kovin kannattavaa kenenkään kannalta, jos vain kourallinen ihmisiä tietäisi Rosan kiertueesta.

Vierailija

Lainaus:

$MCD - 08.09.09 03:49 (ID 339294) Itse olen ainakin saanut alustavaa tietoa Rosan suomen visiitistä k.o viikonloppuna. En tiedä perustuuko tämä huhuihin , mutta toivoisin että se on totta , nimittäin lentolippuja ei voi enää perua :'([/quote]

Mistä oot saanut tälläistä tietoa.

Vierailija

Ei mikään aivan väärä veikkaus, kyllä Don Rosa tulee taas Suomeen! Positiivareiden kautta tuli tällaista viestiä:

DON PAKKAA JO LAUKKUJAAN

Kahden vuoden odotuksen jälkeen saamme Don Rosan alkaneella viikolla Suomeen. Hän on tavattavissa Tuurin kyläkaupassa 3.-5.12. ja saapuu itsenäisyyspäivänä Lahteen signeeraamaan uutuuskirjaansa.

Tulemme järjestämään myös Lahdessa mahdollisuuden tavata Don. Todennäköisin päivä on keskiviikko 9.12. Kerron huomenna tarkan ajan ja paikan.

Ja Wikipediassa kerrottiin hänen olevan Suomessa 2.-14. joulukuuta 2009. Itsekin etsin vielä tarkempaa kiertueaikataulua, onko esim Helsingissä signeeraustilaisuutta, vai tilaanko Positiivareilta signeeratun Kolmen Caballeron paluun joulupukinkonttiin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat