Kenen lemppari on Don Rosa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mun ainaski, ku sillä on tullu´kaikki parhaat sarjat niinku Musta Ritarir, Mestaripuutarhuri jne... mut kuiteski Don Rosa 4eva!!!!

Kommentit (10)

Vierailija

Minun lemppari on ehdottomasti Don Rosa.

Hän on aivan omaa luokkaansa ankkojen piirtämisessä. Mielestäni hänen paras kovakantinen on kirjat Roope Ankan elämä ja teot 1-2.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Kenen lemppari on Don Rosa?

Mr Roope Ankka - 12.09.09 08:26 (ID 341193)

Minun lemppari on ehdottomasti Don Rosa.

Hän on aivan omaa luokkaansa ankkojen piirtämisessä. Mielestäni hänen paras kovakantinen on kirjat Roope Ankan elämä ja teot 1-2.


JAHUU!

Vierailija

Minun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Don Rosa on minunkin lempipiirtäjäni ja omistankin kaikki häneltä ilmestyneet kovakantiset, jotka on Suomessa julkaistu. Aion myös ostaa tuon kohta ilmestyvän kirjan; Kolmen Caballeron paluu ja muita Don Rosan parhaita.

Mikä sitten tekee Rosasta parhaimman minusta?

Rosa on jatkanut Barksin legendaarisia tarinoita eli luonnut ikäänkuin jatko-osia. Rosa myös kokokosi Barksin tiedoista Roopen historian josta julkaistiin myös kirjat. Rosan piirrostyyli mielyttää minua myös paljon; Hänen yksityiskohdat tarinoissa tuo tarinaan ison lisän. Rosa myös suunnittelee tarinansa pitkään. Nämä tarinat myös ovat usein todella tapahtuneita, joten Rosa etsii kauan tietoa tarinaansa. Nämä kaikki ovat hienoja piirteitä Rosassa ja on todella harmi, että hän on lopettanut tarinoiden piirtämisen vuonna 2004.

PS. Tämän olisit voinnut laittaa Don Rosa topiceihin mitä löytyy tekijät osiosta vaikka kuinka paljon.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Lainaus:
Re: Kenen lemppari on Don Rosa?

Tom ankka - 12.09.09 02:43 (ID 341490)

Kapina! Barks on parempi! :D


KAPINA ROSAA VASTAAN BARKS FANIT!!! Barksi voittaa 1000 - 0!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat