Miksi Don Rosa ei piirrä Mikkiä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Yksi syy siihen on, että taiteilija itse sanoi vihaavansa Mikkiä. Hän jopa laittaa tarinoissaan Pikku-Mikkin johonkin typerään paikkaan iivatakseen häntä. Mutta Ankkalinnan Matkaopas-kirjan kansi on Rosan käsialaa-ja siinä Mikki istuu siivosti akun vieressä autoss! Mikään ei ole mahdotonta!

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Olen nähnyt Rosan piilotetun Mikin sarjoissa:Culebran liikenero ja Seitsemän(miinus neljä)rohkeata caballeroa +Olla kuin ei olisikaan ja Transvaalin tuittupää ja Uniajan urho +Kuparikukkulan kuningas.

Vierailija

Oikeastaan tarinassa "Olla kuin ei olisikaan" museossa on lasikaappi, jossa lukee "Myyttihahmoja" ja siellä Mikki komeilee. Alkuperäinen englannin kielinen teksti oli suomeksi "Muinainen demonipalvonta".

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Miksi Don Rosa ei piirrä Mikkiä?

Hurtta_97 - 19.09.09 09:09 (ID 345040) Itsekkään en pidä Mikistä! Makuja on niin monia!:D


En minäkään!

Vierailija

Minä pidän Mikki Hiirestä. Se on piirtänyt Mikki kuvia tonne Roope Ankan Elämä Ja Teot- kirjoihin. Mutta ihmettelen, että miksi Don Rosa vihaa Mikkiä? Mielestäni Mikki Hiiri tarinat ovat hyviä. Osa siihen syyhyn, miksi tykkään Mikistä on se syy, että ensimmäinen AATK oli "Mikki Kiipelissä". Kannattaa kattoa mun artikkeli Akupediassa tosta aiheesta :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat