NHL- topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Otsikosta varmaan jo tiedättekin, että tässä topicissa keskustellaan NHLstä (National Hockey League), joukkueista, pelaajista ja itse koko liigasta, eli kaikesta, mikä vain liittyy maailman parhaaseen jääkiekkoliigaan. Oma ikuinen suosikkijoukkueeni on Montreal Canadiens! joten:

Aloitetaan!

Kommentit (9)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tykkään lähes jokaista urheilulajia seurata, eli myös NHL:ää. Uusi kausi alkoi taas yöllä Suomen aikaa. Tänään Suomessa pelataan ensimmäinen NHL-ottelu. Muistakaa katsoa Urheilukanavalta. Ducksissa tänä vuonna 3 suomalaista, ja parhaimmat heistä ovat Selänne ja S. Koivu.

Vierailija

Uusi kausi taas saatiin käyntiin viime yönä NHL: ssä. Ainakin mitä aamulla tulosruudusta kuulin, että oli taas Ovechkin ollut tehokkaana 2+1 tehot. Juu, ja tänään on tuo Suomessa ensimmäistä kertaa pelattava NHL-ottelu ja itse menen ihan paikan päälle seuraamaan.

Vierailija

Montreal Canadiens voitti ensimmäisessä ottelussaan Toronto Maple Leafsin 4-3 jatkoajalla!

GO HABS GO! GO HABS GO!

Pärjätään sitä ilmankin Saku Koivua.

Vierailija

Joo. Täällä yksi NHL-fani!!!

Lemppari joukkue: (en tiedä olenko kertonut mutta...) Anaheim Mighty Ducks. En tiedä miksi pidän siitä mutta se on vaan hyvä joukkue.

Favourite pelaaja: Scott Niedermayer. Hyvä pakki, jos sallisivat pelata enemmän hyökkäysvoittoisempaa peliä, hän olisi varmaan pistepörssin ykkönen! Onko joku muu samaa mieltä?

Vierailija

:(! Canadiensin paras kiekollinen puolustaja, venäläinen Andrei Markov, on sivussa seuraavat neljä kuukautta avausottelussa tulleen vamman takia. Mitenhän "Habsin" käy ilman häntä?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat