Carl Barks ja Mikki

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kaikkihan tietää että Carl Barks on tehnyt vain yhden Mikki-tarinan, Punaisen hatun arvoitus? No, minäpä löysin vanhasta Taskarista yksisivuisen Mikki-tarinan, joka oli piirretty TÄS-MÄL-LEEN samalla lailla kuin Punaisen hatun arvoitus. Onko Toimitukselta jäänyt jotain huomaamatta? Ken tietää...

Kommentit (6)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Pitäisi kai tehdä sellainen keskustelu, missä puhuttaisiin vain ja ainoastaan Aku Ankkaan liittyvistä pikkukysymyksistä, sillä tälläiset yksittäiset kysymykset täyttää foorumia aika paljon... Itse pidän tuosta Barksin ainoasta Mikki-tarinasta todella paljon.

Ei Barks ole mitään toista Mikki-tarinaa tehnyt, tuo Punaisen hatun arvoitus on ainoa Barksin sellainen. En ole missään nähnyt, että Barks olisi mitään yksisivuista Mikki-tarinaa tehnyt, eikä niin suuri asia voi jäädä koko maailmalta huomaamatta. =D Jos tietäisin tuon "Vanhan taskukirjan" numeron, niin voisin etsiä sinulle tiedon, että kuka/ketkä tarinan ovat tehneet.

//Kolmas caballero mikäs se on?

//Hölöpölö, löysinpäs tuohon vastauksen. Tarinan on käsikirjoittanut Hubie Karp, ja piirtänyt Bill Wright, jonka piirrostyyli muistuttaakin erehdyttävästi hiukan tuon Barks-tarinan piirroksia.

-Akuhullu

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat