Luonto-topic

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tässä topicissa olisi tarkoitus keskustella kaikesta luontoon liittyvästä esmes omia kokemuksia, mielipiteitä jne. Itse tykkään liikkua ja vaeltaa luonnossa erittäin paljon osittain isäni takia. Keskustelu käyntiin.

Sivut

Kommentit (28)

Vierailija

Lainaus:
Re: Luonto-topic

Hermanni 313 - 18.09.09 07:55 (ID 344925)

Luonnossa on ihan kiva patikoida, ja on myös joskus käydä valokuvaamassa, koiran kanssa tulee käytyä lenkillä metsässä;)

Hyvä topic:)

Kiitos :). Minäkin luontokuvaan melko paljon. Teinpä kasilla digiherbaarionkin

Vierailija

Mehässä ei oo muuta hauskaa kun siellä juokseminen rynkky laulaen! :D Nimittäin tarkoitan tolla armeijaa. mehäs viimeks tänään "leikin" että tein kun isi on kaatanut siellä puita niin tein niistä oman räjähdyspanos kentän! ( Sori, jos meni Offiksi)

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Re: Luonto-topic

Tom ankka - 18.09.09 08:08 (ID 344936)

Mehässä ei oo muuta hauskaa kun siellä juokseminen rynkky laulaen! :D Nimittäin tarkoitan tolla armeijaa. mehäs viimeks tänään "leikin" että tein kun isi on kaatanut siellä puita niin tein niistä oman räjähdyspanos kentän! ( Sori, jos meni Offiksi)

Varmaan aika hauskaa.

Vierailija

No ei toi nyt kovin offiks menny, kyllähän toikin metsään liittyy. Ja kyllähän pyssyleikit jokaisen pojan elämään kuuluvat :)

Vierailija

No musta luonto on tosi tärkeä paikka, tai ainaskin mulle. Rakastan kävellä aamulla aamuauringon kultaamassa metsässä kouluun ja kuulla lintujen laulua.

Luontoa pitäisi yrittää suojella tehokkaamin. Jos harkkapaikkaasi on alle 8 km - pyöräile!

Jos sinne on vaikka 5 km ja on talvi - kävbele ennemmin kuin menet autolla!

Lajittele roskat ja sylje purkka roskiin!

TIESITKÖ! purkan maatumiseen menee 2 vuotta!

TOTTA JOKA SANA!

Joten SUOJELE LUONTOA!

Vierailija

Tykkään oiken paljon luonnossa seikkailemisesta! Kun olin kesälomalla mummun luona noin kaksi viikkoa nauttimassa keskisuomalaisista maisemista, käytiin pari kertaa keräilemässä mustikoita mäntymetsässä. Näin jopa yhdellä automatkalla ensimmäistä kertaa hirven, vaikka livahtikin juuri metsään. Ilman luontoa ei olisi meitäkään, miettikääpäs sitä! Ainakin itse luulen asian olevan näin. =) Kauheaa, jos maailma olisikin pelkkää kaupunkia, betoniviidakkoa, kaupunkia... kyllä näin kelpaa. Jäisimme muuten kaikista hauskista seikkailuista paitsi!

Tosiaan, piti vielä sanoa, että Hurtta_97 on aivan oikeassa.

Kanerva

Vierailija

Voi ihanaa, olen seitsemännessä taivaassa ja omassa elementissäni!

Kiitos Da Arskour, kun keksit näin hyvän topicin.

Olen vannoutunut ekopatti, ja minun mielestäni ihmiset ovat kohdelleet luontoa erittäin törkeästi. Kaikki eivät pidä tästä ajatuksesta, mutta ihminen on riippuvainen luonnosta.

Sanotaan, että sademetsät ovat maapallon keuhkot. Kasvit tuottavat yhteyttämällä meille puhdasta happea jota ilman emme voisi elää. Happea ei voi valmistaa tehtaissa eikä sitä voi varastoida. Siksi minun mielestäni jokaisen pitäisi kunnioittaa luontoa.

Olen nähnyt monen heittävän karkkipapereita ja muovipulloja pusikkoihin ja tienvarsiin vaikka seuraava roskis olisi ollut kahden metrin päässä. Miksi ihmiset ajattelevat, että luonto on kaatopaikka, joka sulattaa kaiken mitä sinne kaadamme?

Ihmiset ajattelevat ettei heidän teoistaan ole mitään haittaa koska kaikki tekevät samoin. Se on kuulkaas väärä näkökanta, kun kuusi miljardia ihmistä heittää joka päivä kuusi miljardia roskaa kadulle, se on merkki huolestuttavasta asenteesta. Mieti, mitä itse voit tehdä. Keräämällä maasta roskat ja viemällä ne roskapönttöön voit pelastaa myös useamman eläimen hengen.

Huh! Anteeksi tämä paasaus, mutta kun minua ei koskaan kuunnella kun avaan suuni tästä aiheesta puhuen. Ajattelin että jos se edes täällä tavoittaisi muutaman ihmisen mielenkiinnon.

Niin, vielä: pidän luonnosta liikkumisesta, ja onkin aivan ihanaa että lähellämme on harju ja metsää. Sillä siellä täydessä hiljaisuudessa liikkuminen on mukavan rentouttavaa.

Kiitos jos jaksoitte lukea.

Ilo-97

Vierailija

Niin tuohon Ilo-97 viestiin viitaten, itsellänikin roska ei vain irtoa kädestä vaikka roskista ei olisi lähimaillakaan. Mieluummin pistän roskan vaikka taskuun ja pistän sen sitten roskikseen kun sellaisen löydän. Niin,ja yläasteella muiden heittämistä pulloista kokosin kelpo summan. Ja on aivan idioottimaista miten ihmiset suhtautuvat esim. ilmastonmuutokseen. Osa ajattelee, että on ihanaa kun tulee lämmin. Pah, siihen mennessä kun ihmiset tajuavat mitä ovat tehneet ovat mannerjäät jo sulaneet. No, ihmisen tyhmyydestä: jenkeissä nauretaan miten tyhmiä ovat kun kirjoitetaan floridan kohdalle irak ja kysytään missä kohtaa karttaa on irak. Keskivertojenkin vastauksen voi itse päätellä.

Vierailija

Amerikkalaiset putosivat tästä ilmastonmuutoskelkasta jo ajat sitten kiitos erään nimeltämainitsemattoman George W. Bushin. Miekkonen väitti kivenkovaa, että mitään ilmastonmuutosta ei olekaan ja USA:n luonnonkuormitusjuna puksutti eteenpäin. Onneksi nyt on Obama.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat