Blogit.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko teillä muilla blogeja?

Tässä mun: http://silakka313.blogspot.com

Höhöö.Kommentoikaa blogiani!?

Kommentit (8)

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Lainaus:
Onko teillä muilla blogeja?


Toki, mutta koulutehtävänä senkin kyhäsin, joten kertakäyttöiseksi jäänee. Viritelmä löytyy osoitteesta testiksi.blogspot.com/, mutta tarkoituksellisesti jätin alun "http://" osan pois kiellettyjen linkkien vuoksi.

Blogisi on vielä hieman keskeneräisen oloinen, lisää roinaa niin johan alkaa näyttää hyvältä. Omanikin voisi tietysti olla huomattavasti coolimpi, mutten jaksanut puolen tunnin harjoitustehtävään satsata.

Vierailija

Tottahan itseltänikin blogi löytyy, osa teistä mahdollisesti siitä jo tietääkin. Sivuhan on siis jo legendaksi muodostunut Ankkalinnake (ankkalinnake.blogspot.com/).

Lienee Suomen tunnetuin Disney-aiheinen blogi!

Vierailija

Minulla ei ole omaa blokia, vaikka haluaisin. Äiti on niin tylsä, ettei anna minun vielä tehdä. Minusta oma bloki olisi ihan mukava...

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllähän mullakin blogi on, tosin vain siksi, että kerään pisteitä kenkäkaupan lahjakorttiin.: D Kirjoittelen lyhyitä ja toinen toistaan huonompia kirjoituksia aiheesta, joka voi liittyä kirjallisuuteen, ajankohtaiseen ilmiöön, uutiseen, musiikkiin, taiteeseen, kuolemansynteihin, asentohuimaukseen.. Tiivistetysti sanottuna vähän kaikkeen.

Jos uteloittaa, osoitekenttään http:n perään wonderlust.pointblog.fi/ - mitä useampi ihminen käy blogissani, sitä enemmän pisteitä saan ja sitä helpommin ja nopeammin saan sen kenkälahjakortin.: )

Joskus on käynyt mielessä, että pitäisiköhän tehdä ihan kunnollinen blogi ilman materialistisista syistä haudattua koiraa, mutta toistaiseksi en ole saanut mullistavaa ideaa. "Muoti"blogiin ei riitä kiinnostus, harrastuksesta on vaikea repiä tarinaa enkä shoppaile tarpeeksi postatakseni uusista ostoksista. Jos keksin jotain, voin blogin tehdäkin, mutta toistaiseksi en. Tykkään enemmän kirjoitella foorumeille.

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Vanha kunnon Barksi kaivoi sitten tämänkin esiin. : D Ja juu, päivittäin käyn katsastamassa Ankkalinnakkeen, pitäähän sitä pysyä ajantasalla näissä jutuissa.

Vaikka tuo Blogspot-kyhäelmä löytyy itseltäkin, en tosiaan ole jaksanut sille mitään tehdä sen puolen tunnin jälkeen mitä sen avaamiseen meni. Kuten todettua, koulutehtävä ja sellaiseksi jääkin, en ole koskaan ymmärtänyt niitä jotka kirjoittavat suunnilleen pelkkää päiväkirjaa nettiin ja vielä vähemmän heitä ketkä lukevat sellaisia. :P Fiksua, itseä kiinnostavaa aihettakaan en blogilleni ole keksinyt, joten olkoot siellä sellaisenaan Googlen palvelimia täyttämässä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat