kumpi on parempi aku vai hannu kertokaa äkkiä tahdn tietää

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tällaisia ei siis todellakaan enää tehdä! Kun ymmärrämme, että joihinkin hahmoversuksiin kaikki vastaa samalla lailla, niin nehän on ääretöntä kuonaa pitkin keskusteluja.

_______________

Muistakaamme myös, että Hahmot -osio ei suinkaan ole pelkästään hahmotaisteluita varten, vaan täällä voi keskustella muuten vaan hahmoista, kuten Harvinaisista hahmoista(http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/111/harvinaiset_ha...) ja jostain hahmosta yksistään.

Hahmotaisteluja varten on tämä toppa: http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/1/viestiketju/11605/vs_topic eli VS-topic. Siellä voi tehdä taistelun piirtäjistä, hahmoista, taijulkaisuista; mistä vaan kunhan se on Disney -kamaa.

_______________

Tein tämän sitä varten, että topan toisesta viestistä huolimatta kukaan ei välitä, sillä suurin osa lukee topicista vaan ensimmäisen viestin eikä kukaan tällöin huomioi toisia. Muistetaan tämä tosiasia, ettei jokaisesta turhakkeesta missään nimessä pidä tehdä omaa topiciaan, ja muutenkin suosittelen teitä katsomaan Rosa4tehwinin ohjetopic.(http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/8/viestiketju/10615/ohjetopic_to...)

Kommentit (8)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat