Luonnontieteet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Jos kerran historiasta on tällainen sivu, niin miksi ei myös luonnontieteistä. Tälle topicille voi kirjoittaa ihan kaikkea luonnontieteisiin liittyvää. Toivon kuitenkin että sisältö olisi asianmukaista ja kaikki turhat "en tiedä, eikä kiinnosta" voisi jättää pois.

Toivon tälle sivulle samanlaista suosiota kuin Historialle. Visailuja voi tietenkin myös järjestää ja tietenkin saa vapaasti kirjoittaa komennteja luonnontieteistä. Erityisesti jos niillä on jotain ankkoihin liittyvää.

Lopuksi saa tietenkin arvioida luonnontieteitä kouluaineina.

Helsingissä 19.10.2009

Kommentit (7)

Hermanni 313
Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Kyllä luonnontieteet ovat minua kiinnostaneet lähes aina, on mukava katsella lintuja keväisin ja syksyisin.

Muutenkin metsiköissä yms järven rannoilla on mukava kuljeskella;)!

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Luonnontieteet ovat erittäin kiinnostavia aiheita. Käytännössä, ihan arkielämässä esim. biologiaa on päässyt hyödyntämään niin, että pystyy tunnistamaan lintuja ja kasveja. Maantiedon avulla pystyy lukemaan karttoja ja osaa tunnistaa maita ja tietää kaupunkeja. Fysiikkaa ja kemiaakin voi tarvita, mutta ei ehkä niin paljon arkielämässä. Oppiaineina mantsa on ehkä se helpoin aine. Kiinnostavin on bilsa ja kemiakin on ihan hauskaa. Fysiikka on tylsintä.

Vierailija

Luonto on jännää, muttakun tästä on jo tehty "Luonto-Topic." Hyvä ideä, mutta on tehty jo, mutta onhan se valunut jonkun matkaa.

Luonnontiede on jännää ja hauskaa, etenkin tykkään kaloista ja joistain sienistä, joita en nää paljoakaan, paitsi kalan näkee kun menee narraamaan kaloja ongella, jos sattuu hyvä tuuri. ;>

Meillä on ollut nelosella luonto retki, mentiin noin 2 kilometriä sinne ja takas. Sinne sai ottaa kameran ja eväitä (koulusta sai eväät) otin kuvia isosta puusta, isosta kaivoksesta, opettajan koirasta, sillasta, nuotiosta, lammesta, kaupungista, kylästä ja puusta jonka alla oli kaverini. Oli todella hauskaa, mutta eipä ole enään semmoisia retkiä. ;>

Pidän luonnosta, kun näkee joitain erinlaisia lintuja ja sen muita. Pidän eniten lampaista ja muista maatila eläimistä, kerran lammas yritti syödä housuni kun ne oli vihreät, ja lampaathan syövät mitä vain vihreää. ;D

Meillä on ollut maatila eläimiä, mutta en muista niitä, äitini kertoi niistä kun oli nuori, hänellä oli oma hevonen, mutta en ollut sillon vielä syntynyt.

Luonto on mukavaa. ;>

Vierailija

Olen samoilla linjoilla Sohvaperunan kanssa. Luonnontieteistä pidän eniten ehkä fysiikasta ja tähtitieteestä ja ehdottomasti eniten biologiasta. Tulevaisuuden suunnitelmat suuntautuvat luultavasti juurikin biologiaan ehkä nisäkäs- tai lintututkijaksi ja jos jotain visaa järjestettäisiin voisin toimia siinä vetäjänä jos säännöistä sovittaisiin yhdessä.

Daedit: jos pidettäisiin tämä sellaisena pää luonto-topiccina.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Shinonille: Niin, luonto-topicissahan varmaan keskustellaan pelkästään LUONNOSTA eli tarkemmin biologiasta, mutta luonnontieteethän käsittävät biologian, maantiedon, fysiikan ja kemian ja osittain ehkä myös matematiikan. Joten tämä on mielestäni monipuolisempi topic kuin pelkkä luonto-topic.

Vierailija

Lainaus:
Re: Luonnontieteet

Sohvaperuna - 19.10.09 08:52 (ID 363597) Shinonille: Niin, luonto-topicissahan varmaan keskustellaan pelkästään LUONNOSTA eli tarkemmin biologiasta, mutta luonnontieteethän käsittävät biologian, maantiedon, fysiikan ja kemian ja osittain ehkä myös matematiikan. Joten tämä on mielestäni monipuolisempi topic kuin pelkkä luonto-topic.

Selvä. :>

Hehe, menen tässä kohta kouluun kävellen, ja nään varmaan joitain jänniä kasveja tai lintuja metsässä, mutta ei varmaan muurahaisia näy, kun nehän voi olla jo horroksessa, mutta kylla ne on hereilla.

Kvaak! Kone meni sekaisin, koska 9 kirjainta ei toimi, ja ne on o, jonka paalla on kaksi pistetta, a, jonka paalla on kaksi pistetta, viiva, pilkku, piste, a, jonka paalla on pallo, a, jonka paalla on kaksi pistetta vieressa, o, jonka paalla on kaksi pistetta, vieressa ja kysymysmerkki. Korjaan taman koulun jalkeen.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Täällä on ollut hieman hiljaista. No, ajattelin kysyä teiltä mikä on teidän mielestänne paras luonnontiedeaine?

Biologia, maantiede, fysiikka vai kemia? Voi kertoa tarkemmin, jos on kiinnostunut jostain luonnontieteellisestä alasta, esim. paleontologiasta tai ornitologiasta (lintutiede).

Itselleni mieluisin ala on biologia ja juuri tuo ornitologia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat