Partio.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämän keskustelun idea olisi keskustella partiosta. (Kuten varmaankin jo otsikosta näkyy.) Idea EI OLE se, että pelkästään partiolaiset keskustelisivat täällä, vaan topicci on avoin kaikille, jotka haluavat kertoa mitä ajattelevat partiosta yms. Toki tämä on myös partiolaisille itselleen suunnattu topicci, partiosta keskustelua varten.

Voisinpa vaikka itse aloittaa, kertomalla hieman "partiourastani":

Aloitin partion kun olin kuusi. Olen alusta asti kuulunut versoihin.

Tällä hetkellä olen harrastellut partiota kahdeksan vuotta, ja toimin kuuden energisen vartiolaisen johtajana kaverini kanssa.

Kommentit (6)

Vierailija

Partio on varmasti erittäin mukava harrastus, vaikken sitä ole itse harrastanut. Olen aina välistä miettinyt aloittamista, mutta se on aina vain jäänyt.

Jos joskus jää harrastustilaa vapaaksi kalenteriin, aloitan melko varmasti partion. Täällä on harju lähellä ja järvi, ja liikuntaolosuhteet ovat muutenkin erittäin suotuisat.

Vierailija

Olen harrastanut partiota 2 luokalta (olen nyt 4 luokalla), Olisin aloittanot jo 1 luokalla mutta en olisi voinut sillä meillä oli remontti. Olen ollut alusta asti Limingan Niittykärpissä.

Vierailija

Erosin partiosta koska kyllästyin koska olisin hallunnut olla luonnossa enkä askarrella ja mädäntyä sisällä. Pari kolme kertaa vuodessa kävimme ulkona.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat