Miksi? Miten? Kuka? Missä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tämmöinen topic tuli tehtyä.

Tänne voi laittaa kaikenlaisista asioista joista haluat huomattaa (jos haluat), ensiksi ajattelin kun näin tykkääkö kukaan iron maidenista??????????????-topicin että voisi näyttää mitkä topicit voi sisällyttää toisiin esim. tuo tykkääkö kukaan iron maidenist????????????????-topic oli voitu laittaa Wondyn Musiikki-topiciin, samoin Metallica-topic ja Simpsonit-topic TV-Topiciin ja niin edespäin.

Kaikki pienemmät topicit voisi sisällyttää Off-Topiciin.

Kirjoituksesta huomauttaisin myös; tykkääkö kukaan iron maidenista?????????????-topic olisi voitu kirjoittaa: Iron Maiden, että ihmiset, opetelkaa käyttämään CapsLockia ja kirjoittakaa kirjakielellä/yleiskielellä! Olen kyllä itse aivan vasta kirjoittanut murteella, mutta yritän ruveta muistamaan että pitäisi kirjakielellä kirjoittaa.

Tänne voi vielä myös laittaa kysymyksiä, että sitten joku joka tietää asiasta laittaa vastauksen mutta niin voi tehdä myös Off-topicissa.

Keskusteluohjeet:

http://www.akuankka.fi/keskustelu/ohjeet

Sitten: Tämän ei ole tarkoitus syrjäyttää Off-Topicia, (joka on ollut pinnalla kauan), MITENKÄÄN.

Kommentit (6)

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

No eihän kenenkään pakko ole kirjakielellä kirjoittaa, itsekin kirjoitan miten itse haluan. Esim. en oikeassa elämässä varmaan juuri koskaan ole sanonut minä, eli sanon mieluummin vaikka "mä" tai "mää" vaikka kuulostaakin vähän tyhmältä. Mutta en kuitenkaan kauheasti murretta käytä (Mihinä se kirija on?).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat