Nolot tilanteet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko sinulle ikinä käynyt mitään erittäin noloa, en itse tällä hetkellä muista mitään mitä mulle olis käyny.

Kommentit (10)

Vierailija

No joo. Epulla kun menin vessaan ja pistin oven lukkoon, niin en saanutkaan sitä sitten auki jouduin odottamaanaika kauan

Vierailija

Tuosta AKU-97 viestistä mulle tuli mieleen, että joskus mulle kävi samalailla. Olin silloin tosi pieni, sen jälkeen en enää uskaltanut vähään aikkaan laittaa WC:tä lukkoon. Kerran myös kun olin koirani kanssa lenkillä vastaan tuli yksi luokkakaveri jolla oli kanssa koira mukanaan. (se oli tyttö ja olen itse poika) molempien koirat alkoi riehua ja talutushihnat sotkeutui TOSI PAHASTI kesti varmaan 15 min kun saatiin selvitettyö se sotku.

Vierailija

Minulle on käynyt sillä tavalla, että kun oli maastojuoksukisat minä juoksin itseni tosi piippuun niin sitten koulussa kävi sillä tavalla, mitä kukaan ei varmaan haluaisi kokea: oksensin koulussa. Että jee. Onneksi olin luokassa kaverini kanssa, etten nolannut itseäni sen pahemmin.

Vierailija

Se tapahtui vuosi sitten olin puukässän tunnilla housuni takertui höyläpenkin kampeen josta se yksi kohta aukeaa. Housut repesivät haarojen välistä ja koko loppupäivän minun piti kävellä jalat yhdessä, että muut eivät näkisi suurta reikää. :$

Vierailija

Mä olin mun kaverin synttäreillä. Menin sinne

suoraan koulusta päästyäni. Ensi koko porukka

ajelutettiin autolla megazoneen. Join siel

puol litraa jotain kolaa, ja tuli aivan hel***in

paha olo. Sitten mentiin mäkkiin. Kävin koko ajan vessassa. MONTA kertaa meinas lentää tsoosit(oksennukset. sukuvika) ,

kunnes lähettiin takas koululle. Sit mul tuli maha niin helkkarin kipeeks että yrjöt lens.

Anteeks kiroilu.

Vierailija

No tässä on nimi vaihdettu, kun kyseessä en ole minä ;D

Mun kaveri Pera ja mä oltiin uimahallissa. No sit Pera sano että se käy saunassa. No mä jäin oottaan sitä ja sitten jonkun kymmenen minsan päästä se tuli ja meni altaaseen. ja koska mä olen tyttö ja se on poika niin mulla meni vähän aikaa ilmottaa että sillä ei ole uimapöksyjä. Siinä se sitten viiletti kauheeta vauhtia pukkariin. Ja sitten toinen juttu oli että mulla oli uimahallissa mennyt vyö jumiin ja ma jouduin väsäämään sellasesta jättihuivista hameen :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat