SM-Liiga, NHL , AHL...

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Monipuolista keskustelua jääkiekosta, otteluista, pelaajista, ottelujen päivämääristä, paikoista missä myydään lippuja, eri liigoista, joukkueista... Kaikesta jääkiekkoon liittyvästä, yksinkertaisesti.

Kun SM-Liiga alkoi joitakin kuukausia sitten niin ajattelin tehdä tämän topicin. Kyllä tuolta löytyy Sm-liiga, SM-Liiga yms. topiceja mutta tämä on laajasti jääkiekosta, kaikesta jääkiekkoon liittyvästä maan ja taivaan välillä.

Mutta toista käyttäjää eii sitten haukuta jos se kannattaa toista joukkuetta. Itse kannatan Oulun Kärppiä.

Mutta haluaisin nyt ensiksi kysyä kuka oli eilen (24.10.2009) Kärpät - Pelicans ottelussa, joka päättyi 3-2? Itse olin ja sain huutaa oikein kunnolla.

Kommentit (9)

Vierailija

Kerron heti alkuun, että kannatan NHL: stä Montreal Canadiensia ja SM-liigasta Lahden Pelicansia.

// Viestiä muokattu.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hei range osku, tätäkään topiccia EI olisi tarvinnut tehdä, koska näillä sivuilla on jo olemassa erikseen kaiken kattava laaja Urheilu-topic. Ei ole mitään järkeä tehdä joka lajille omaa topiccia, koska silloin topicceja tulisi aivan hirveä määrä ja sivusto täyttyisi turhista topiceista. Näillä sivuilla on tähän mennessä pyritty siihen, että kaikki urheiluun liittyvä keskustelu nimenomaan vain Urheilu-topicciin. Pyritään sisäistämään urheilu-keskustelu yhteen topicciin myös jatkossa!

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Mä kannustan Jyppiä koska olen Jyväskylästä ja mun isoveli on joskus pelannut Jypin joukkueessa ja siitä lähtien oon kannustanut JYPPIÄ. Oon muute menossa kattoo Jyp-Tappara peliä ens viikon Lauantaina. Onkohan täällä muitakin Jypin kannustajia? On varmaan joku.

Vierailija

Lainaus:
Re: SM-Liiga, NHL , AHL...

Donald-91 - 25.10.09 09:39 (ID 367060) Hei range osku, tätäkään topiccia EI olisi tarvinnut tehdä, koska näillä sivuilla on jo olemassa erikseen kaiken kattava laaja Urheilu-topic. Ei ole mitään järkeä tehdä joka lajille omaa topiccia, koska silloin topicceja tulisi aivan hirveä määrä ja sivusto täyttyisi turhista topiceista. Näillä sivuilla on tähän mennessä pyritty siihen, että kaikki urheiluun liittyvä keskustelu nimenomaan vain Urheilu-topicciin. Pyritään sisäistämään urheilu-keskustelu yhteen topicciin myös jatkossa!

gqaertgbaeryjmaynreaymmy! Urheilu topicissa ja kaikissa Musiikki yms. topiceissa aihe vaihtuu, justiin joku pesäpallo joka tulee jossain vaiheessa, itseäni kiinnostaa vain jääkiekko. Eli joku pesäpallo tai Lentopallo; E.V.V.K.

// Sitäpaitsi kaikille lajeille EI OLE tehty omaa topicia eikä kannatakkaan koska Suomi on iso jääkiekkomaa joten kannattaa tehdä tämmönen topic, että tiedoks vaa!

Vierailija

Lainaus:
Mutta, mikä otettaisiin puheenaiheeksi näin alkuun?

Noh... käyttekö pajon otteluissa? Ise aion ruveta tämän ensimmäisen pelin jälkeen käymään varsinkin jos Kärpät pääsevät finaaleihin.

Vierailija

Löysin tämän topan haulla AHL joten vastaanpa nyt tähän.

NHL:Ottawa Senators AHL:Houston Aeros SM-liiga:KalPa

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat