Sikainflunssa [Donald91 idea]

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eijee mitä mä oon joskus postannut tänne xd

Sivut

Kommentit (136)

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Sikainfluenssalta voi suojautua esim. pitämällä huolta hygieniasta eli pestä käsiä riittävän usein ja ainakin täällä Helsingissä kun kulkee julkisilla kulkuneuvoilla, niin on hyvä pitää mukana pientä pulloa desifiointiainetta, millä voi aina puhdistaa kädet, kun tulee bussista tai metrosta.

Vierailija

En nyt kannataisi desifionti ainetta, sillä joku hoitaja oli kuulemma pessyt kädet juuri desifionti aineella ja sitten sytyttti tulitikun.. ja arvaas mitä tapahtui? KÄDET PALO! Mutta kyllähän se kannnattaa desifionti aine JOS ei mitään tuli juttuja käytä kuten esim. tulitikkuja, sytkäriä jne.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Siis voi hyvänen aika sentään!! (h) Eikä ole, siis ei todellakaan ole. Tämä topic EI todellakaan ole millään muotoa minun idea! Olet keksinyt tämän topicin idean ihan itse, Akutykkääiineksestä. Tai ainakaan minä en tätä keksinyt. Joten yhtään turha "syitä" vierittää muiden niskoille! Minä vain mainitsin että näin on valitettavasti tapahtunut. Se ei ole sama asia kuin topicin idean keksiminen.

Siis lyhyesti: Tämä topic EI ole minun idea.

Minun puolestani tämän saisi lukottaa.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itsekin luin tuosta ikävästä tapahtumasta. Kyllähän sitä odottaa saattoi, että jossain vaiheessa joku vielä Suomessakin kuolisi H1N1 viirukseen, mutta kyllä se tuntuu vain pahalta. No koitetaan me selvitä hengissä ja taistellaan sikaflunssaa vastaan.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

H1N1 menee ja tulee. Se on kuulema arvioitua lievempi Suomessa ( Kait ). Käsienpesu on hyvä suojautumiskeino H1N1 virusta vastaan. Joo no jos haluaa leikkiä käsidesifiointi aineel siitä vaan, ei oo mun pään vaiva

Vierailija

Itse vähän säikähdin lukiessani Donaldin viestin Off-topicissa. Surullinen juttu.

Olen kyllä huomannut, ettei melkein kukaan mun kavereista välitä kovikaan paljoa tästä sikainfluenssasta. Syövät karkkia missä haluavat, ja jotkut (ennen kouluruokailua) vain huuthaisevat kätensä hanan alla. =0 En mä niille kuitenkaa ole viitsinyt siitä mainita, silloin ne voisivat pitää mua vähän höpsähtäneenä. :P Yksi mun luokan tytöistä on jo saanut aikoja sitten tartunnan, mutta muutaman päivän kuluttua se jo tulikin pirteänä ja reippaana takaisin kouluun. :D

Pyydän anteeksi, etten jaksa puhua kovin hienolla kielellä, mutta on vähän väsynyt ja pyörryttävä olo, joten se on nyt melko vaikeaa. No juu, nytpähän sitten tiedätte, että tällä tavalla puhun yleensä arkielämässä. ;)

Vierailija

Jep. No anteeksi Donald :( Mutta ajattelin, että sinulle pitää laittaa kunnia kun en tykkää siitä, että lopuksi tullaan sanomaan "tää oli mun idea".. No anteeksi vain :( Mutta tehty mikä tehty.

Pystyyköhän topan nimeä vaihtamaan? Jos pystyy, niin vaihtaisitteko topan nimi Sikainflunssa ylläpito?

Selvä peli, eli siis kaikille tiedoksi: ÄLKÄÄ vaihtako viestin otsikkoa enään! Annetaan sen pysyä Sikainflunssa..

Vierailija

Elä viitti Kolmas Caballero! Ihan oikeasti? :o Aika surulllista.. Mutta oliko sillä jotain vakavaa sairautta ennen sikainflunssaa jo?

Vierailija

Ajattelin nostaa tämän, koska tänne on tullut jo toinen sikainflunssa topic ja niinpä päätin kirjoittaa hakuun ja kappas, kappas.. Sieltä löytyikin alkuperäinen topicci.

Kuinkas moni on muuten ajatellut ottaa sen sikainflunssa rokotteen? Iskäni antoi luvan siihen, joten tietenkin otan. Ehkä ne sikainflunssan jälkitaudit hieman pelottaa. Niinkuin se 8 vuotias tyttö menehtyi Torniolla keuhkokuumeeseen, joka on yksi sikainflunssan jälkitaudeista. Keuhkokuume ja keuhkoputkentulehdus ainakin tietääkseni ja muistaakseni on sikainflunssas jälkitauteja, mutta kaikki ei välttämättä edes saa niitä. Toivottavasti ihmiset ei enään kuole sikainflunssan jälkitautiin.

HUOM: Kaikki sikainflunssa keskustelut tänne eikä sinne toiseen sikainflunssa topaan, tai sitten vaikka off-topaan.

-K-IP227

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: Sikainflunssa [Donald91 idea]

AkutykkääIineksestä - 26.10.09 04:54 (ID 368573) En nyt kannataisi desifionti ainetta, sillä joku hoitaja oli kuulemma pessyt kädet juuri desifionti aineella ja sitten sytyttti tulitikun.. ja arvaas mitä tapahtui? KÄDET PALO! Mutta kyllähän se kannnattaa desifionti aine JOS ei mitään tuli juttuja käytä kuten esim. tulitikkuja, sytkäriä jne.

Nii ja siitähän voi tulla humalaan.(Heh heh)

Tali
Seuraa 
Liittynyt13.5.2009

Lainaus:
Sikainfluenssa (Donald-91:den idea)

Rankku08 - 26.10.09 04:53 (ID 368571)

What?! Onko joku kuollut sikainfluenssaan?! Voihan!

kannattaa luke uutisia joka päivä. sillon pysyt ajan tasalla.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Poistakaa oikeasti tuo "[Donald-91:n idea]" tuolta otsikosta, koska tämä topic tai mikään muukaan siihen viittaava ei ole minun idea missään nimessä!!

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat