Länkkärit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli tässä topicissa keskustellaan länkkäreistä (niinkuin nimi kertoo) (westerneistä) ja kaikesta länteen liittyvästä.

Kommentit (10)

Vierailija

Ja-a.. Akkareissa oli silloin 90-luvulla hyviä Länkkärisarjoja, jotka Don Rosa oli tehnyt. Mutta nykyään ei ole Aku Ankka lehdessä juurikaan lännenseikkailuja.

Vierailija

tykkään kattoa länkkäreitä. Seitsämän rohkeaa miestä on suosikkini mutta pidän paljon myös Bud Spenscerin ja Terence Hillin lännenelokuvista aivan kuten muistakin :)

Vierailija

Jaa jaa, no sitten! Minä kuvittelin, että vain Aku Ankka maailmassa ilmestyneitä länkkärijuttuja.. Mutta pakko tunnustaa: en tiedä mitään länkkäreistä, aivot on mätäneet kun luen koko aika Akuja :D

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joskus oli vanhoissa Taskareissa hyviä Länkkärisarjoja. Yhdessä Roope oli jossain etsimässä kultaa Akun ja Hannun kanssa. En vaan muista tarinan nimeä, mutta se on silti aika hyvä ja jos löytäisin sen, tykkäisin lukea sitä.

Mun mielestä kolme parasta näkemääni Eastwoodin Länkkäriä ovat Kalpea ratsastaja, Hyvät, pahat ja rumat ja Kourallinen Dollareita. Kalpea ratsastaja mulla on omana ja tykkään siitä aika paljon. Itseasiassa se kuuluu mun parhaisiin elokuviin. ;) Muita hyviä elokuvia Clintiltä on ainakin Kotkat kuuntelevat, jossa on mukana myös Richard Burton, joka myös oli todella hyvä siinä.

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jos Länkkäriaiheisista sarjakuvista puhutaan, niin muhun iskee vaan Lucky Luke. Se on tosi hauska, Daltonit varsinkin. Ja Billy The Kid. Se Lucky Luken heppa, Jolly Jumper, on tosi hyvä. Aina kun Luke on meinaa möhliä niin tää sanoo jotain järkevää ja nasevaa. :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat