Oletko joutunut rikoksen kohteeksi?

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen minä ainakin.Entä sinä?

Tässä kaikki:

Pyörävarkaus:2

Teinit hakkaa pihalla kaiken rikki:3

Aseella uhattuna:1

Kirveellä uhattuna:1

Taloon yrittetty tunkeutua:3

Teinit riehunut:1

HuhHuh..Olen kyllä aika epäonnekas.Pahinta oli kun minua uhattiin kirveellä metrossa Hesassa.Tein topicin siksi kun äsken teinit yritti sytyttää oveni palamaan.Vartti sitten.Sydän jyskyttää vieläkin.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Huijaatko vai ihan oikeastiko ne yritti polttaa ovesi? Tuo on jo ihan poliisiasia. Sano ainakin siitä vanhemmilesi. Mulla ei ole muuta tullut paitsi kerran joku oli kenkäni pöllinyt... Ärsytti ihan älyttömästi. Jäi varas kuitenkin kiinni.

Vierailija

Olen. Minulta on hajotettu pyörästä ajomittari. Minua on hakattu koulussa monta kertaa. Yhden kerran jouduin mennä ottamaan tikit. Se sattu. Mulla on ollu onnettomuuksiakin. Pari viikkoa sitten kaaduin pyörällä ja jalka osu pyörän jarrukahvaan niin tuli 5cm syvä haava. Onneksi selvisin parilla tikillä. Ois voinut tulla pahempaakin...

Vierailija

Erittäin hyvä topic, M.U.K.

No jaa, en ole erityisemmin joutunut.. Tai onhan fillari yritetty pari kolme kertaa pölliä. :s Ollaan kiusattu koulussa ja haukuttu, muttei koskaan hakattu tai mitään väkivaltaista.

Moment! Sanoitko, että 15min sitten jotkut yrittivät polttaa ovesi!?! Uskomatonta, miten jotkut kehtaa! Esittää niitä jou jou miehiä! Pitäisi sanoa niille " yo yo haluutsä turpaa vai selkää?" :D

Vierailija

Lainaus:
Oletko joutunut rikoksen kohteeksi?

M.U.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 27.10.09 01:52 (ID 369287) Olen minä ainakin.Entä sinä? Tässä kaikki: Pyörävarkaus:2 Teinit hakkaa pihalla kaiken rikki:3 Aseella uhattuna:1 Kirveellä uhattuna:1 Taloon yrittetty tunkeutua:3 Teinit riehunut:1 HuhHuh..Olen kyllä aika epäonnekas.Pahinta oli kun minua uhattiin kirveellä metrossa Hesassa.Tein topicin siksi kun äsken teinit yritti sytyttää oveni palamaan.Vartti sitten.Sydän jyskyttää vieläkin.
Häh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Vanukas, olisit voinut laittaa muutakin kuin Häh!!!!!!!!!!!!! Älä spämmää huutomerkkiä! Olisit voinut laittaa mieluummin: Häh? Itselleni ei ole koskaan tapahtunut mitään tuonlaista.. Tai jotenkin, mutta ei tommosta tyhjä viestiä.

Hermanni 313
Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Lainaus:
Oletko joutunut rikoksen kohteeksi?

M.U.K!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!: Aseella uhattuna:1

Häh! Miten sinua on aseella uhattu?

Itse en ole onneks joutunut rikoksen uhriksi, mutta täytyy koputtaa puuta!

Vierailija

Voi M.U.K - raukkaa, minä itkisin todennäköisesti omassa huoneessani mielikuvien ja painajaisten riivaamana, jos olisin kokenut samanlaista kuin sinä! Eli jos olet noin hyvin nuo kaikki kestänyt, mahdat olla aika kovahermoinen. O_o

En ole joutunut uhriksi, ainakaan minkään kovin suuren rikoksen uhriksi. Äidiltäni varastettiin kyllä pyörä edellisessä asunnossa, ja potkukelkka.

Vierailija

Sulle M.U.K!!!!!!!!!!! on tapahtunut näköjään kaikenlaista. Onko kaikkien takana ollut se sama teinijengi? Minäkään en kestäisi tuollaista. Mulle ei onneksi ole käynyt mitään tuollaista.

Vierailija
Seuraa 
Liittynyt22.2.2009

Lainaus:
Re: Oletko joutunut rikoksen kohteeksi?

Jones Duck - 27.10.09 01:56 (ID 369296) Mulla ei ole muuta tullut paitsi kerran joku oli kenkäni pöllinyt...

Phahahahahhaa! Uskomatonta! Kenkävarkaus!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat