kirjat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Eli siis tässä keskustelussa voi suositella toisille kirjoja kertoa oliko joku kirja niin hyvä että sen voisi lukea toiseenkin , taikka mun tapauksessa viidennen kerra jne.

mä tykkään lukea vamppyyrikirjoja ja fantasia kirjoja.mä en tiiä miks mut ne vaan on nii hyviä.

mun mielestä siskoni vamppyyri kirjat on tosi hyviä kun aluksi kaksi tyttöä ei tiedä että omistaa kaksois siskon.sitten toinen tyttö muutta ja huomaa lukuvuoden alussa että hänellä on kaksois sisko joka on gootti! lopussa toiselle tytöistä selviää että sisko onkin vamppyyri ja kolmannessa osassa he kertovat vanhemmilleen että he ovat löytäneet siskonsa.ja toinen tytöistä muuttaa eurooppaan!

ja septimus heap on kans hyvä! sitä suosittelen fantasiasta tykkääville.ja surkeiden sattumusten sarja sekä spiderwikin kronikat.

septimus heapissa poika joutuu poikien armeijaan ja pian selviää että hän onkin velho ja että hänen siskon sa on prinsessa jenna!

kirjahyllystäni löytyy myös pari neiti etsivää , pikku vamppyyreja(ofc!!),muutama heppakirja vekkuleita ja muuta sellaista.

ja luen myös akkareita 8D

-Emppa_

Kommentit (5)

Vierailija

Kaikki Akkarikirjat ovat parhaita.

Minun hyllynio vat täynnä akkareita, taskareita, Roope-setiä, minitaskareita sun muita!'

Mutta miten tämä liittyy hahmoihin?? Tämän pitäisi kuulua pulinoihin..

Vierailija

Lainaus:
Re: kirjat

AkutykkääIineksestä - 27.10.09 04:08 (ID 369587)

Kaikki Akkarikirjat ovat parhaita.

Minun hyllynio vat täynnä akkareita, taskareita, Roope-setiä, minitaskareita sun muita!'

Mutta miten tämä liittyy hahmoihin?? Tämän pitäisi kuulua pulinoihin..ohoh! mä oon kai vahingossa pistäny hahmoihin!

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Suosittelen kaikille totta kai ankkakirjoja ja kaunokirjalliselta puolelta suosittelen ruotsalaisen dekkarikirjailijan (nyt jo edesmenneen) Stieg Larssonin Millenium-trilogiaa, josta jo kaksi osaa on ilmestynyt jo elokuvateattereihinkin. Itse olen lukemassa trilogian ensimmäistä osaa, Miehet,jotka vihaavat naisia. Todella mielenkiintoinen kirja, jossa on hyvä juoni. Tosin kirja saattaa tuntua todella pitkältä, mutta todelliselle kirjafriikille se ei ole mikään ongelma.

Vierailija

Juu.. Ei se mitään.. Kaikki Ankka-aiheiset asiat kuullu muihin osioihin paitsi pulinoihin. Pulinoissa jutellaan kaikkia mitkä ei liity Aku Ankka maailmaan tai Disney:n maailmaan. Esim. vaikka jokin Runescape topic ei kuuluisi Hahmot tai jonnekin, vaan se kuuluu Pulinoihin!

Toivottavasti tuo nyt oli jonkinlainen esimerkki..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat